Joulukalenteri LUUKKU 5: Luonkos kasvojenpuhdistuskakku

Yksi luonnokosmetiikanpiirissä jo kulttimaineen saavuttanut tuote on uinut omien suosikkieni joukkoon myös. Olen aina ollut öljypuhdistuksen kannattaja, koska haluan että meikkini lähtee helposti ja hellävaraisesti oli se mitä tahansa glitteri överi fantasiameikistä perus päivämeikkiin.

Joku jo varmasti keksi mistä tuotteesta on kyse – LUONKOS Puhdistuskakusta tietenkin.

Mikä LUONKOS puhdistuskakku?

LUONKOS puhdistuskakut ovat kiinteässä muodossa oleva öljypuhdistus kasvoille. Käytössä ne sulatetaan käsien lämmössä, jolloin ne muuttuvat öljyisiksi. Sulanut öljy hierotaan kasvoihin ka pyyhitään pehmeällä liinalla pois irronneen meikin kera. Käyttö on siis ylettömän helppoa.

Kakkuja löytyy 4 erilaista, joista 3 on unisex malleja eri ihotyypeille ja yksi miehille suunnattu. Lisäksi syksylä 2020 on lanseerattu kaksi Metsäkakkua sarjan jatkeeksi. Kaikkien kakkujen pohjana on kaakaovoi ja kookosöljy, joiden lisäksi tuotteissa on tarkoin valittuja öljyjä ja uutteita. Tuotteiden Incit ovat simppeleitä ja ymmärrettäviä, eikä niissä ole mitään ylimääräistä lisättynä.

Miksi minä ihastuin LUONKOS puhdistuskakkuun?

Oman ihastukseni syy on yksinkertaisuudessaan sen toimivuus. Kyse on tehokkaasta puhdistuksesta, joka ei kuivata ihoa. Yhdistettynä hyvään vaahtopuhdistukseen se toimii kuin häkä vahvempaankin meikkiin. Sillä on lähtenyt tähän mennessä kaikki vedenkestävästä ripsiväristä tiukkaan tarraantuviin huulilakkoihin. Ainoa mikä sillä ei ole lähtenyt on ollut Sensain ripsiväri, mutta se on suunniteltu pysymään ellei lämpötila ole tietty.

Itselläni on jo toinen kakku menossa. Noin 30€ hinta saattaa tuntua suolaiselta, mutta pala kuluu hitaasti. Itse en välttämättä käyttäisi päivittäin sitä, mutta olen kuullut että moni luonnonkosmetiikan käyttäjä pitää sitä ihan arkipuhdistuksessa käytössä. Itse poistan sillä vain meikkiä osana kaksoispuhdistusta.

Iho jää käytön jälkeen ihanan kosteutetuksi, kun ei läträtä vedellä vaan pyyhitään kankaalla.

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanne - Never30again blogi

Moi, olen Hanne ja olet enemmän kuin tervetullut lukemaan minun ikäkriisiäni 30+ naisen ihokriisin muodossa. Rakastan korealaista kosmetiikkaa, mutta testaan kaikkea länsimaalaisista luonnonkosmetiikan kautta korealaiseen. Mitä oudompi tuote, sitä paremmat kiksit saan sen testaamisesta.

Seuraa somessa

Suosituimmat