Joulukalenteri LUUKKU 22: Murumuru C-vitamiiniseerumi

Kotimaisen kosmetiikan tuotteita on uinut rutiineihini kohtalaisen monta kuluneen vuoden aikana ja niiden laatu on yllättänyt. Yksiihoani miellyttänyt tuote on Murumurun C-vitamiiniseerumi, jonka kohdalla olen C-vitamiinin osalta skeptinen, mutta pidän tuotteen kosteuttavasta vaikutuksesta.

Kun nimi vähän huijaa mielestäni

Vaikkakin tämä seerumi on C-vitamiiniseerumi, niin uskon, että tämän seerumin teho voima on sen muissa raaka-ainissa, jotka ovat tehokosteuttavia. Tuhti seerumi on täydellinen talveen kosteuttamaan ihoa, jos se nyt C-vitamiinilla kirkastaa myös, niin minusta se on vain plussaa. Tähän on kommentoitava, että olen C-vitamiini skeptikko.

Koostumus ja ulkonäkö eivät välttämättä ole se kaikkein kaunein, mutta se on vain merkki siitä, ettei ylimääräisiä raaka-aineita ole käytetty vain tuotteen ulkomuotoon. Tuoksi on mielenkiintoinen, mutta raaka-aineille ominainen.

Kauratuotteet ovat pikkuhiljaa vallanneet oman ihonhoitorutiinin. Moni kotimainen kosmetiikka brändi on rakentanut tuotteita sen ympärille, joka on mielestäni mainiota, koska kyse on luonnollisesta raaka-aineesta. Tässä seerumissa on kaurauutetta ja hyaluronihappoa sekä prebiootteja C-vitamiinin lisäksi. 

Itse ihastuin tosiaan tämän seerumin kosteuttaviin ominaisuuksiin. Paksu seerumi imeytyy kohtuu hyvin iholle. Jää hieman tahmaiseksi, mutta ei rullaa kun lisää voiteen päälle. Kaveriksi sopii Esim. Laponien Kauraa sisältävä kasvovoide.

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat