Joulukalenteri LUUKKU 21: Catteco shampoo- ja hoitoainepalat

Cattecon shamppoo- ja hoitoainepalat ovat olleet jo vuosia suosikkilistallani. Viime vuonna niiden jalansija vahvistui, kun he lanseerasivat ns. tahmaamattomat shampoopalat. Niiden rinnalle saatiin myös hoitoainepala. Yhdessä nämä kaksi ovat oman hiukseni luonnonkosmetiikan parhaat valinnat. Oma ongelmapäänahkani on sinut niiden kanssa, eikä niitä käyttäessä ole suurempia ongelmia päänahan kanssa edes talvella.

Yllä mainitsinkin, että päänahkani rauhoittuminen on yksi suurimmista syistä, miksi pidän Cattecon hiuspalatuotteista. Se on aika pitkälle suurin syy. Toisaalta ne pesevät hellävaraisesti hiuksen ilman että se rasittuu pesusta. Tarkoin valitut raaka-aineet antavat hiukselle sen tarvitsemaa hoitoa ja pesee tehokkaasti. Nämä uudemmat palat eivät myöskään tahmaa käytössä hiusta, kuten usein shampoopaloilla on tapana tehdä. Vahamainen tunne ei ole paha, mutta kaikki eivät siitä tykkää.

Oma mieltymykseni on Tyrni-shampoopala, jossa on kevyt vaahto ja hieman kirpsakkaa tuoksu.

Palatuotteilla usein pesen hiukset tuplasti ja sitten viimeistelen hoitoainepalalla. Tyylejä on monia, mutta hassultahan se sekakäyttäjälle on, kun hoitoaine vaahtoaa. Tunteeseen kyllä tottuu ajan myötä.

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanne - Never30again blogi

Moi, olen Hanne ja olet enemmän kuin tervetullut lukemaan minun ikäkriisiäni 30+ naisen ihokriisin muodossa. Rakastan korealaista kosmetiikkaa, mutta testaan kaikkea länsimaalaisista luonnonkosmetiikan kautta korealaiseen. Mitä oudompi tuote, sitä paremmat kiksit saan sen testaamisesta.

Seuraa somessa

Suosituimmat