Joulukalenteri LUUKKU 15: Huxley Toner

Huxleyn tuotteet ovat saaneet Suomessa erittäin hyvin maineen korealaisen kosmetiikan ihannoijien keskuudessa. Omallekin parhaiden listalle tänä vuonna on uinut kaksi heidän tuotettaan. Tälle suosiolle on yksi hyvin yksiselitteinen selitys, laatu. Huxleyn tuotteet ovat mielestäni laadukkaita ja toimivat varsinkin Suomen kuivaan talveen täydellisinä kosteuttajina.

Miksi Huxleyn Toner on mun suosikkilistalla?

Hankin Huxleyn ensin vain hypen vuoksi, koska joka tuutti kertoi kuinka hyvä tämän kasvovesi oli. Ensi fiilis oli, että ompa tymäkkä tuoksu, koska Huxleyn tuotteissa on yksi tietynlainen tuoksu, joka löytyy heidän joka tuotteesta. Kun tuoksuun tottuu, niin tuotteet kyllä valloittavat.

7 skin method oli se missä tämä kasvovesi sai minut vakuuttumaan sen toimimisesta. Ohut koostumus on täydellinen kerrostamiseen. Tuote myös imeytyy ihoon todella hyvin sen kevyen koostumuksen vuoksi. Minun ihastus tosiaan tätä tuotetta kohtaan alkoi juurikin 7 skin methodin kautta. Myöhemmin se on uinut syvemmälle ihonhoitorutiineihini. Tuote on ihan hullun riittoisa, vaikka onkin kerta ostona kallis, mutta jotta sen saa aukaisuaikana käytettyä pois, saa oikeasti läträtä paljon tuotetta naamaansa vuoden aikana.

7 skin methodin kuningatar tuote - syväkosteutusta ihanilla raaka-aineilla.

Varsinkin Suomen talvessa kosteutus on tärkeää ja tämä kasvovesi on täydellinen siihen tarkoitukseen. Kaktusviikunan siemenöljyä ja kartanoruusun uute takaavat kosteutuksen yhtäaikaa kun kasvoveden muut raaka-aineet tasoittavat ihon pH-arvon sopivaksi sitä seuraaville kasvojenhoitotuotteille.

Kasvovesi toimii erittäin hyvin kaikkien ihonhoitotuotteiden kanssa. Toki Huxleyn omien tuotteiden kanssa saa parhaan tuloksen, mutta en ole kovinkaan suurta eroa ole huomannut ns. sekakäytössä.

Mistä Huxleytä saa ostettua?

Suomesta Huxleytä saa yllättävän hyvin hankittua. Sitä löytyy myös kohtuu usein tarjouksestakin, joten kannattaa odotella ja tarkkailla tarjontaa, jos haluaa hankkia. Hinta pyörii 30€ tuntumissa. Koreasta saatat saada inan halvemmalla, mutta joudut odottamaan pitkään saapumista ja mahdollisesti maksamaan tullit ja ALVn (riippuen tilauksen summasta)rajalla, jolloin hinta alkaa olemaan aika samoissa kuin kotimaiset tarjoukset. Kotimaislta toimijoilta hankkiessasi vboit myös olla varma tuotteen aitoudesta.

Huxleyta Suomessa myy esimeksiksi nämä (* merkitt linkit ovat affiliaattilinkkejä):

 

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanne - Never30again blogi

Moi, olen Hanne ja olet enemmän kuin tervetullut lukemaan minun ikäkriisiäni 30+ naisen ihokriisin muodossa. Rakastan korealaista kosmetiikkaa, mutta testaan kaikkea länsimaalaisista luonnonkosmetiikan kautta korealaiseen. Mitä oudompi tuote, sitä paremmat kiksit saan sen testaamisesta.

Seuraa somessa

Suosituimmat