Joulukalenteri LUUKKU 13: Vuohelma Kaura & Ruusumaito Kosteusvoide

Vuohelman tuotteet olivat minulle vielä tämän vuoden alussa täysin tuntemattomia, mutta syksyllä pääsin tekemään heidän kanssaan yhteistyötä ja ihastuin syksyn uutuus kasvovoiteeseen päätäpahkaa. Vuohelma lanseerasi syksyllä 2020 uuden linjan sarjaansa, jossa on kauraa ja ruusua heidän perinteisen vuohenmaidon lisäksäksi.

Miksi Vuohelman Kaura & Ruusumaito kosteusvoide valloitti?

Olen aina ihannoinut kotimaisia indie brändejä, jotka tekevät vahvasti juuri sitä omaa juttua. Vuohelma on ollut pitkään oman tutkani alla ja olen seurannut tuotelanseerauksia. En vain ollut päässyt oli vuohenmaito ajatuksesta iholla, vaikka olin tietoinen sen hyvistä vaikutuksista.

Sain sarjan tuotteista kasvoveden ja tämän voiteen testiin ja voide valloitti minut heti ensi kokeilusta. Se on hyvä kosteuttava kasvovoide, josta oma ihoni tykkää valtavasti. Toimii sekä meikin alla, että iltarutiinissa. Pitää ihon aika pitkään mattamaisena, ilman että tali puskee pintaan. Ainakin oma rasvoittuva ihoni rauhoittuu talintuotannon osalta tällä rasvalla huomattavasti.

Voide on enemmänkin talvirasva kuin kesävoide. Pakkauksesta annan myös ison plussan. Se ei ole liian iso ja tuote pysyy hygieenisenä kun sitä ei lääpitä kokoajan käsin.

Kirjoitan ihan varmasti lisää Vuohelman tuotteista tammikuussa, kun olen kaikki testannut pahimmissa pakkasissa (jos niitä tulee). Näin voin kertoa pitävätkö omat ajatuksen myös pakkasten myötä kun ihoni muuttuu lähes karstan kuivaksi.

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanne - Never30again blogi

Moi, olen Hanne ja olet enemmän kuin tervetullut lukemaan minun ikäkriisiäni 30+ naisen ihokriisin muodossa. Rakastan korealaista kosmetiikkaa, mutta testaan kaikkea länsimaalaisista luonnonkosmetiikan kautta korealaiseen. Mitä oudompi tuote, sitä paremmat kiksit saan sen testaamisesta.

Seuraa somessa

Suosituimmat