Ihon palauttelua talvesta luonnonkosmetiikalla

[mainos] Instagramin puolella esittelin sunnuntaina ihonhoitorutiinin luonnonkosmetiikan tuotteilla ajatuksella, että palautellaan ihoa pitkän talven jälkeen. Usein itse repsahdan kesän aikana helpompaan ihonhoitoon, jolloin keväällä talven ihonhoito haasteiden selättäminen on tärkeää. Tämä rutiini on julkaistu yhteistyössä Performissionin ja Biodellyn kanssa ja teksti sisältää Affiliaattilinkkejä.

Kosteuttava ihonhoitorutiini kevääseen

Kun rutiinissa on tarkoitus kerrostaa tuotteita, niin on vähän käytettävä aikaa aja ajatusta tuotteiden valintaan. Varsinkin kasvoveden ja seerumin valinta on tärkeää, jotta tuotteet eivät lähde rullaamaan iholla. Itse valitsisin kasvovedeksi ohuen, helposti imeytyvän tuotteen. Seerumiksi tuotteen ,jossa ei välttämättä ole kovinkaan öljyistä koostumusta.

Testasin ensimmäistä kertaa livessä JOIKin Misellivettä ja olen hyvin yllättynyt kuinka miellyttävästä tuotteesta on kyse. Sopii mainiosti kiireiseen aamuun, kun et halua stripata iholta kaikkea hyvää saippua pesulla pois, vaan pyyhkäistä yön kuonat pois. Tuote jättää ihon ihanan kosteutetuksi. Ihan kuin iho olisi jo hoidettu. Putsaa kuitenkin kaiken tarpeellisen pois ja hävittää naaman kiillon. Voin siis suositella tuotetta ainakin aamu tuimaan käytettäväksi. Vielä jää testattavaksi miten se toimii meikin poistossa ja muutenkin illalla, kun iholla on enemmän röyhnää.

Jos haluat aamulla päästä nopeasti ja huolettomasti mahdollisimman lyhyellä rutiinilla, niin JOIKin kaksi faasinen REFRESHING FACIAL TONER on oiva valinta. Siinä on reilusti öljyinen tuntuma, jolloin et tarvitse seerumia. Kevyt voide päälle ja menoksi.

Itse kuitenkin valitsin tähän rutiiniin BYBIn MEGA MISTin. jossa on ohut helpostikerrostettava koostumus. Se sopii hyvin monen seerumin alle antaen iholle kosteutta, jonka voi taas seerumin avulla sitoa ihoon.

Seerumiksi valikoitusi ihan minulta huomiotta jäänyt PURE=BEATYn HYDRA BOOSTER. Kevyt geelimäinen seerumi sisältää reilusti hyaluronihappoa, joka sitoo aiemmin iholle annetun kosteuden tehokkaasti. Näin ollen iho saa maksimaalisen avun tästä rutiinista. Positiivista oli löytää luonnonkosmetiikan seerumi, joka ei ole öljyinen. Itse kartan niitä vähän varsinkin aamurutiinissa, kun tahtovat rullata voiteen ja jättää ihon liian rasvaiseksi.

Voide onkin sitten mielenkiintoinen tapaus. Jos haluat skipata kaikki edelliset stepit ja laittaa miselliveden jälkeen vain voiteen, niin AIVA THE CREAM on erittäin hyvä tuote. Se on suunniteltu alunperinkin ihonhoitorutiinin ”ainoaksi” tuotteeksi. Siinä on kaikki tarvittava ihon kosteuttamiseen. Itselleni tämä voide on ihan inan liian tuhti aamuihin, joten se jäi tällä kertaa koriin, mutta suosittelen laiskalle ihonhoitajalle.

Itse päädyin kauraa sisältävään LAPONIE SINCAREN FACE CREAMiin. Se on kevyt, mutta kosteuttava. Asettuu hyvin monen erilaisen seerumin päälle rullamatta. Imeytyy ihoon hyvin, jolloin meikkivoiteen levittäminen onnistuu rullaamatta. Oma ihoni rakastaa kauraa, joten tämä voide on uinut pysyäkseen omaan runiini.

Millainen on sinun kosteuttava ihonhoitorutiinisi?

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat