iHerb Skincare Favourites Beauty Box – Njaah

Jokin aika sitten esittelin iHerbin K-beauty Bagin, josta innostuin täysin. Blogi tekstiin voi klikata tästä. Nyt on vuorossa heidän Skincare Favourites Beauty Box, joka jo heti jätti vähän kylmemmäksi kuin mitä K-beauty Bag. Syynä luultavimmin se, että brändit ovat minulle täysin uppo outoja, joten en tiedä ovatko hyviä vai ei näin ensisilmäyksellä. Tuotteita boksissa on kuitenkin ihan reilusti sen noin 16€ hintaan nähden, että se ei ole syy valjuun vastaanottoon.

Boksi itsessään on aika askeettinen, eikä siihen ole ulkokuorta enempää panostettu. Toisaalta K-beauty Bag oli kans aika pliisu, mutta sopivan kokoinen tavaroille. Tämän kohdalla tyhjyys kumisi ehkä vähän liikaa. Tuotteet ovat seuraavat:

 • Yeouth, Retinol Eye Cream, (30 ml)
 • Jeffrey James Botanicals, The Creme, All Day & All Night
  St. Ives, Fresh Skin, Apricot Scrub, (28 g)
 • Mad Hippie Skin Care Products, Vitamin A Serum (näyte pussi)
 • Humphrey’s, Witch Hazel, Organic Toner with Lavender, Calm, & Clarify, (97 ml)
 • InstaNatural, 2.5% Retinol Bakuchiol Serum, 0.17 fl oz (5 ml)

Hintasuhde verrattuna K-beauty Bagiin on mielestäni huonompi, koska tämän hinta on 16,40€. Toki sisältää mielenkiintoisia tuotteita, mutta jättää jotenkin haaleaksi. Mielenkiintoni on ehdottomasti tuossa paljon bloggaajia puhuttaneesa St.Yvesin scrubissa. Se on kuulemma monen nuoren ensikosketus ihon kuorintaan jenkeissä. Lisäksi tuo InstaNaturalin seerumi on ollut minulla ostoskorissa jo muutaman kerran, joten oli kiva saada se testiin.

Mitä mieltä olet sisällöstä, olisitko ostanut tämän itse?

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

2 Responses

 1. Moikka!
  Boksia en osaa tarkemmin kommentoida koska kaikki merkt on mulle niin vieraita.. mutta kysymykseni koskee iherbistä tilaamista, tuleeko päälle tullimaksut vai miten toimii? Olen katsellut valikoimaa ja suunnitellut tilaamista, mutta en ole ”uskaltanut” koska jos päälle tulee tullit ei ostokset olekaan enää edullisia..
  Uskon että muutama muukin olisi asiasta kiinnostunut, ehkä joka oman postauksen verran:)

  1. Hei Netta,
   Voisin itseasiassa kirjoitellakin postauksen aiheesta, koska heillä on tällä hetkellä ebayn myyjiä parempi toimitusvarmuus k-beauty tuotteiden osalta esimerkiksi.

   Itse sijoitan hankinnat heiltä aina ale-kampanjoihin, jolloin tuotteet ovat vielä halvempia. Yleensä saa sen alvin pois ja saa tuotteet juuri sillä heidän normihinnallaan. Lisäksi suunnittelen strategisesti kaikki tuotteet, niin että minulla on joukossa shipping saver -tuotteita, niin etten maksa rahdista. Lisäksi olen nyt pyytänyt lähettää tuotteet etanapostilla Suomeen,, niin joka toinen laatikko on tullut ilman tullin hivelyä kotiin. Toki silloin rahtiaika on kuukausi vs. DHLn rahti alle viikko, mutta DHL tullaa kaiken rajalla, enkä halua tapella heidän kanssaan tullauksesta kun joka kerta kiukuttelevat tietojen antamisesta tai antavat väärät tiedot.

   Mutta tosiaan iHerbiltä tilaaminen on kevyttä taidetta, niin että saat halvalla. Tästä voisikin taikoa blogipostauksen.

   Hanne

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat