Huhtikuun Lookfantastic Beauty Box – kannattiko vaihtaa?

Kun tuo Glossybox ei ole tuottanut kuukausibokseista itselleni mitään hyvänolontunnetta kuin yksittäisten tuotteiden tasolla, niin ajattelin testata Lookfantasticin boksia tasapainoksi. En tiedä olenko jollain saraa kosmetiikan suhteen vähän masokisti, kun ehdoin tahdoin haluan itseäni kiusata, mutta  satuin myös näkemään promokuvat huhtikuun boksin sisällöstä ja siinä oli muutama tuote, joista olin kiinnostunut.

Se mistä tykkään heti alkuunsa on Lookfantasticin tuo EDIT-lehtinen, joka on ihan oma julkaisunsa tuotteista ja raaka-aineista. Se luo lisäarvoa jonkin verran omassa mielessäni. Sitä tarvittiin jonkin verran, kun  avaamisen jälkeen boksi oli lähes tyhjä ja vastassa oli vain näytekokoisia tuotteita. Lukuun ottamatta tuo Aventin ylihinnoiteltu huulivoide. Ei edes se kuuluisa suihkusaippua ollut täysikokoisena tai hiustenhoitoaine. Toki tasapainoksi oli kaksi näitä ylihinnoiteltuja ihonhoitotuotteita, joiden hinta en kyllä saa millään ilveellä perusteltua oikeiksi.

Lookfantastic Beauty Box Huhtikuu 2022

Kaikki tuotteet eivät osuneet mun näkemiin, joten pieni pettymys oli...

Tässä kohtaa pettymyksestä pitää osittain syyttää ihan itseäni, koska olen ajatellut, että promokuvat ovat ne tuotteet mitä boksissa on. No näinhän ihanasti ei luonnollisesti asiat ole kun on kyse kuukausiboksista. Kymmenestä tuotevaihtoehdosta 6 eri tuotetta valikoituu boksiin. 

Lookfantastic Beauty Box Huhtikuu 2022 tuotevaihtoehdot

Itse odotin eniten tuota REN Clean Skincaren AHA Smart Renewal Body Serumia ja Freshin Soya Face Cleanseria. Nehän ei sitten osuneet mun boksiin, niin vähän harmitti, vaikkakin Elemiksen Soothing Apricot Toner ja Avantin Hyalu Replemish Lip Balm olivat toiveissani kuvien perusteella. Molton Brownin Gingerlily suihkugeeli olisi kyllä voinut olla täysikokoinen, niin tämä boksi olisi saanut jonkin arvosanan.

Huhtikuu 2022 Lookfantastic boksin kiinnostavimmat tuotteet

* MOLTON BROWN Heavenly Gingerlily 100ml , (näyte, suhteutettu hinta 7,17€)
* PHILIP KINGSLEY Elasticizer Booster Restoring Conditioner 20ml (näyte suhteutettu hinta 4,51€)

* ELEMIS Soothing Apricot Toner 50ml (näyte, 10,26€)

* PURE OIL Tea Tree Oil 10ml (4,90€)

* VERSO Hydration Serum 10ml (näyte, suhteutettu hinta 28,30€)

* AVANT Hyaluronic Cocoa Shea Butter Tocopherol Argan Lip Balm (Vastaavan sisällön tuotetta ei löydy myynnistä, mutta hinta about 65€)
YHTEENSÄ: 120,14€

Lookfantastic Beauty Box Huhtikuu 2022 mielenkiintoisimmat tuotteet

Kuten kerroin aikaisemmin, niin olin hieman pettynyt, koska minun boksiini ei osunut juuri niitä tuotteita mitä itse olisin kaivannut testiin. Freshin tuotteet ovat kiehtoneet minua jo pitkään, mutta en ole vain raaskinut niitä vielä hankkia.

Näistä saamistani tuotteista mielenkiintoisimmaksi sanoisin hetken hypisteltuäni yllättäen Verson Hydration Serumin. Olihan joukossa toivelistallani ollut Elemiksen Soothing Apricot Toner. Avantin huulivoidekaan ei ole hullumpi, mutta kokeilin sitä jo ja sen koostumus on aivan hirvittävän rakeinen huulivoiteeksi. 

Summasummarun, kun maksoin tästä ensimmäisestä boksista vain 10€, niin sen sisältö on mielestäni erittäin asiallinen. Normaalin noin 20€ kuukausihintaan olisin ehkä ollut hieman pettynyt, vaikkakin Aventin ja Verson tuotteet ovat kalliita. Annan tälle kuitenkin vielä ainakin yhden kuukauden mahdollisuuden yllättää positiivisesti. Ainoa miinus on se, että tässä boksissa tuntuu olevan vain näytekokoisia tuotteita.

Omalla tavallaan tämäkin boksi putoaa siihen samaan kategoriaan Glossyboksin kanssa. Lisäksi tässä ei ole täysikokoisia tuotteita, joten voi olla että tämä ei suoriudu yhtään kilpailijaansa paremmin. Se jää nähtäväksi…

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

One Response

  1. Joo LF:n boksit on yleensä vain näytekokoja, toki itse tykkään niistä mineistä että voi kokeilla eri tuotteita ja käyttää ne nopsaan pois.

    Mikähän noissa Avantin tuotteissa oikein maksaa? Esim. joulukalenterista tuli 50 millin käsivoide jonka hinnaksi on laitettu 90 euroa, mutta käyttökokemus ei kyllä millään lailla eroa vitosen käsivoiteesta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat