Huhtikuun kangasnaamiot: make p:rem, Patchology, Mizon

Huhtikuun naamiovalintojen takana on tarve käyttää pois jo ajatuksissa valmiiksi hyvä tuotteita. Musta on ihana huomata, että joulukuun siivouksen jälkeen on ollut paljon helpompi löytää tuotteita kokoelmasta ja inspiroitua käyttämään ne pois. Tällä kertaa joukkoon on ujuttautunut myös ei K-beauty tuote, joten ollaan avoimin mielin…

Tällä kertaa testiin valikoitui make p:reminin Safe me Relief Moisture Mask 15, jonka kohdalla mun odotukset on korkea. Make p:remin tuotteet ovat kuuluisia lyhyistä inci-listoista, joten on mukava lähteä katsomaan mitä lyhyellä listalla saa iholle. Lisäksi löysin vielä yhden Patchologyn tuotteen, jota en ole vielä kokeillut. The Good Fight Clear Skin Sheet Mask kuullostaa hyvälle ainakin omalle epäpuhtaalle iholle. Viimeisenä joukkoon on valikoitunut Mizonin Enjoy Vital Up Time Calm Your skin Down Calming Mask. Pitkästä nimestään huolimatta, mun muistikuva on, että tämä naamio on erinomainen. Olen joskus sitä testannut ja mielestäni tämä yksilö on tullut ihan ostoksena kaappiini.

Alla lähemmin jokaisesta naamiosta ja kommentoi ale ihmeessä oma mielipiteet näistä, jos olet testannut niitä.

Teksti sisältää affiliaatti-linkkejä, jotka on merkitty *-merkillä.

make p:rem, Safe me. Relief Moisture Mask 15

Tästä nivaskasta eniten odotuksia minulla oli ehdottomasti Make P:remin naamiolle, jota olen jo kohta vuoden säästellyt. Make p:rem brändinä on mielestäni hyvin mielenkiintoinen vähäisten raaka-aineiden ideologiansa kanssa. Tässä naamiossa on 16 raaka-ainetta, jotka on esitetty tuotteen takana hyvin selkeästi. Harmikseni listalla on kuitenkin mainittuna parfyymi (lisätty tuoksu), mitä en olisi tuotteelta odottanut. Pääkosteuttajana on glyseriini ja mesimarjauute sen kaverina. Lisäksi tuotteessa on arginiinia (aminohappo) ja hyaluronihappoa. Näiden seassa on kyllä lisäksi harmittava määrä fillereitä, kunten korealaisesa kosmetiikassa usein on tapana laittaa.

Seerumi on koostumukseltaan paksuhkoa ja  voidemaista ja sitä on pussukassa paljon. Naamio itsessään on ohut, mutta se on sitonut hyvin seerumin itseensä. Naamion avaaminen mytystään on hieman haastavaa ja sen asettelu iholle vie jonkin verran aikaa. Naamio ei ihan pituussuunnassa riitä isolle länkkäri naamalle. Samoin nenäosa on tehty paljon pienemmille klyyvareille kuin omalleni.

Naamio on miellyttävä kasvoilla ja seerumi imeytyy käytön jälkeen hyvin ihoon ja jättää samettisen tunnun iholle. Kosteutettu tunne kestää useamman päivän, eikä tunnu tarvetta lisättävälle seerumille, vaan ihonhoitorutiinissa voi vain mennä kasvovedellä ja voiteella. Rämä ei kuitenkaan aiheuta hihkumisen tunteita ja jotenkin ne korkeat odotukset jäivät vaisuiksi. Hyvä naamio, mutta en sanoisi hintansa arvoinen. Moni halvempi naamio täyttää odotukset samalla tavalla.

Patchology, The Good Fight Clear Skin Sheet Mask

Tämä Patcholodyn naamio on ollut minulla laatikossa jo pitkään jostain syystä. Tykkäsin paljon muista saman brändin naamioista ja silmänaluslapuista, joten en tiedä miksi tämä on jäänyt jälkeen. Ehkä se oli muihin tuotteisiin verrattuna liian tavallinen. Nyt se jotenkin sopi vain tämän kuun rauhoittavaan ja puhdistavaan teemaan, joten valikoitui mukaan.

Naamio lupaa rauhoittaa ja tasoittaa ihoa, yhtä aikaa antaen nautinnollisen naamiohetken. Kohtuullisen perinteinen naamio siis kyseessä. Ei lupaa kuuta taivaalta, mutta raaka-aineidenkin perusteella nuo lupaukset voidaan täyttää. Raaka-aineissa on pajunkuorta, teepuuta ja piparminttua. Näistä kaksi ensimmäistä ovat tehokkaista rauhoittamiseen ja ihohuokoisten puhdistamiseen. Pajunkuoren pitäisi myös luonnollisesti kuoria ihoa. Piparminttu ei kuulu omiin suosikkeihini, koska sen viilentävä vaikutus on yleensä omalla ihollani liian ärhäkkä, mutta se rauhoittaa ja tasapainottaa ihon rasvoittumista. Tällä perusteella on kyseessä hyvä hankalien ihopäivien tuote. Naamion käyttöaika on noin 20 minuuttia.

Naamion kangas on aika jämäkkää ja siinä on reilusti seerumia. Seerumi on hyvin imeytyneenä kankaaseen, eikä valu käytön aikana. Naamio pysyy kivasti iholla ja heti kun sen asettaa on viilentävä tunne. Kaikin puolin naamio on miellyttävä. Iho on käytön jälkeen heti rauhoittuneempi ja punoitusta on vähemmän. Seerumi jää hieman tahmeaksi ja imeytyy hiljaksiin ihoon. En valitsisi tätä aamuun, vaan mieluummin iltaan rauhoittamaan ihoa päivän rasituksesta.

Mizon, Enjoy Vital Up Time Calming Your Skin Down Calming Mask

Viimeiseksi valikoitui Mizonin Enjoy Vital Up Time Calming Mask. Muut saman sarjan naamiot ovat olleet mielestäni aina keskivertoa parempia käytössä, joten toivon ettei tämäkään olisi poikkeus sarjaan.  Naamio sisältää montaa ihonhoidon tehoainetta, joista itse tykkään: allantoiinia, trehaloosia, hyaluronihappoa ja betaglukaania. Näiden luvataan palauttaa ihoa päivän rasituksen jälkeen, pehmentää ja kosteuttaa sekä autaa ihoa uudistumaan. Tämän vuoksi sanoisin, että tämä naamio olisi sopivin ilta käyttöön.

Naamio on itsessään kohtuu ohut ja erittäin kostea. Helppo avata ja asetella kasvoille. Kuten kuvasta näkyy, niin peittää naaman hyvin ilman ongelmia. Lukuun ottamatta tuota jaloa nenääni, joka nyt auttamattomasti jää aina naamioiden nenäosan ulkopuolelle. Naamio pysyy hyvin paikallaan koko 20 minuutin vaikutusajan, vaikka sen kanssa touhuisikin. Lisäksi se säilyttää kosteutensa koko ajan hyvin.

Kun naamion poistaa, on iho heti rauhoittuneemman näköinen ja tuntuinen. Naama jää inan märäksi, mutta loppu seerumi imeytyy hyvin ihoon pikkuhiljaa. En kuitenkaan tämän takia suosittelisi tätä naamio välttämättä kiireisiin aamuihin, vaikkakin se on oiva ihon tasoittaja. Sen antama kosteutus pysyy myös ihossa muutaman päivän.

Kuten odotinkin, niin aivan mainio naamio ja tästä kolmikosta se, jonka ostaisin heti uudestaan, jos en tietäisi, että minulla on vielä toinen korissa odottamassa. Mizonin tuotteita on myös helppo löytää Suomesta, jonka vuoksi tätä on kiva suositella.

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat