Huhtikuun Chok Chok box – kompurointia havaittavissa

*tuote saatu* Olen tuulettanut alusta asti CHOK CHOK BOXin mainiota sisältöä ja tuote valintoja, mutta nyt joudun sanomaan ihan puhtaasta sydämestä, että huhtikuun boksi jätti tämän K-beauty intoilijan kylmäksi. Omalla tavallaan olin pelolla odottanut tätä päivää, koska tiedostan, ettei kuukausi boksi voi olla kuukaudesta toiseen loistava. Tulee vastaan se hetki, kun nollataan odotukset ja aloitetaan uusi nousu. Toiset kuukausiboksit vaan nollaavat muutamaan kuukauden välein, joten tämä Chok Chok Boxin yhden kerran notkahdus ei ole merkki kokonaisuuden huononemisesta.

Ennen kuin ynnään tuohon alle mikä mielestäni meni pieleen, niin kurkatkaa näiden kolmen edellisen boksin onnistuneet tuotevalinnat, joista itsekin olen pitänyt paljon:

Tammikuu 

Helmikuu

Maaliskuu

Ajatuksia huhtikuun Chok Chok Boxista

Teemana huhtikuun Chok Chok Boxissa oli SPA at Home. Teemaa ajatellessani oletin boksissa olevan tuotteita spa hengessä kotikäyttöön.  Avatessani boksin ja tutkaillessani tuotteita tarkemmin huomasin, että tällä kertaa kaikki ei kangasnaamio -tuotteet olivat hiustuotteita. Itse en miellä spa-ajatusta vain hiuksiin liittyväksi, mutta muistettaneen, että korealainen hiustenhoito on suomalaisille hieman tuntemattomampaa, joten toki ovat mielenkiintoisia tuotteita. Minulle harmistus oli myös, että tuotteet olivat tällä kertaa vain kahdelta brändiltä. Kaikki naamiotuotteet olivat Petitféeltä ja hiustuotteet La’dorilta.

Huhtikuun Chok Chok Boksissa oli seuraavat tuotteet:

  • PETITFÈE – Gold & Snail Hydrogel Mask Pack
  • PETITFÈE – Chamomile Lightening Hydrogel Face Mask
  • PETITFÈE – Dry Essence Hand Pack
  • LA’DOR – Hydro LPP Treatment hoitoaine, täysikokoinen
  • LA’DOR Keratin LPP Shampoo, täysikokoinen
  • LA’DOR Snail Sleeping Hair Ampoule
  • LA’DOR Perfect Fill-Up
  • LA’DOR Keratin  Power Glue
  • LA’DOR Scalp Scaling Spa
Kaikki huhtikuun CHOK CHOK BOXin naamiot olivat PETITFÈEltä

Nyt puhutaan luonnollisesti mielipide asioista, mutta minun mielstäni tämä boksi oli hieman hutaistun oloinen sisältönsä puolesta. Varsinainen spa-ajatus tuotevalintojen takana jäi minulle hieman harhaanjohtavaksi. Jos boksi olisi ollut hiusteemainen, niin sisältö olisi ollut aika kohdillaan. 

Tähän mennessä jokaisessa kolmessa edellisessä boksissa on ollut erittäin hyvät monipuoliset ja erilaiset valinnat kangasnaamioissa. Nyt tuntu siltä kuin ne olisivat jääneet vähän huomiotta. Petitféellä ei ole ehkä se kaikkein kalleimman ja laadukkaimman naamion maine. Tuotteet ovat hyviä perustuotteita. Jos näistä kolmesta valitusta pitäisi yksi nostaa esille mielenkiintoisena, niin itselleni se olisi Chamomile Lightening Hydro Gel Mask.

Chok Chok Box lupaa yhden täysikokoisen tuotteen jokaiseen boksiin. Tässä boksissa niitä on kaksi. Toki hiustuotteet ovat kustannukseltaan hieman erilaiset kuin ihonhoito, joten ratkaisu laittaa kaksi täysikokoista tuotetta on mielestäni ollut hyvä. Kyse on kuitenkin vain alle 7€ tuotteista molempien täysikokoisen kohdalla. Kuitenkin samalla kaikki testerikokoisetkin tuotteet ovat hiustuotteita samalta brändiltä mikä hieman harmittaa minua. Näissä on positiivista se etteivät ne ole varsinaisia näytteitä, vaan brändin hiusampulleja. Toki niiden arvo on kohtuullisen pieni.

Kun tutkailin tuotteita lähemmin, niin huomaan yhden saman yhdistävän tekijän kaikissa tuotteissa. Ne ovat kaikki saapuneet EUn alueelle saman virolaisen jakelijan kautta. Tässä kohtaa minulle tulee ajatus, onko jokin mennyt pieleen boksin koonnissa, koska miksi hyvä kotimainen maahantuoja ottaisi yhtäkkiä omaan kuukausiboksiinsa koko valikoiman yhdeltä jakelijalta. Lisäksi brändien rajoittuneisuus luo mielikuvan, että joko paukut ja ideat ovat loppuneet kesken tai jokin on mennyt pieleen ja se on lennosta korjattu. 

Kuinkas kävi Chok Chok Boxin sisällön arvon

Sitten se sisällön arvo… Minun tekee pahaa aloittaa edes tämä keskustelu, koska Chok Chok Box on joka kerta ylittänyt hankinta-arvonsa hyvin. He lupaavat myös boksin myyntisivulla, että sisällön arvo olisi joka kuukausi vähintään 50€. No, tässä kuussa arvo ei ole lähelläkään tuota. Tuotteita ei ole myynnissä Kokoskinin verkkokaupassa, mutta Loverte.fi:llä on kaikki nämä tuotteet valikoimissaan ja yhteishinnaksi heiltä hankittuna tulee 36,65€, joka on vain piirun yli boksin asiakashinnan, joka on 34,99€. 

Jos päätät tilata Chok Chok Boxin

Chok Chok Box on Kokoskin.fi-verkkokaupan (affiliaatti linkki) kuratoima kuukaasittain ilmestyvä K-beauty tuotteita sisältävä boksi. Pääset helposti kokeilemaan itsellesi tuntemattomampia brändejä. Boksin hinta on 34,99€/kk. Tilauksen voi lopettaa ihan milloin haluaa, jos tuntuu, ettei sisältö ole välttämättä mieleen tai tuotteita tuntuu kertyvän nurkkiin enemmän kuin ehdit käyttää.

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat