Huhti-toukokuun roskat

Huhti-toukokuun roskissa on selkeää edistymistä minien suhteen. Muutoinkin, kuten edellisessäkin alkuvuoden roskat julkaisussa, niin pitkäaikaisin pannutustuotteita on lopultakin saatu päätökseen. Kangasnaamioissa on osunut muutamia oikeasti hyviä tuotteita vastaan ja sain jopa yhden Lululunin monipakkauksen loppuun, joka on suoritus, koska kangasnaamioiden monipakkaukset on aina hitaampia kuluttaa loppuun. Yhtä aikaa niistä onneksi koituu myös vähemmän roskaa.

Edistystä minikokoisten tuotteiden käyttämisessä loppuun

Mua jotenkin ahistaa aina minien kertyminen ja niitähän kertyy, kun noita kuukausibokseja tilaa. Niitä on kiva kokeilla, kun ei ole tuskaa siitä, että jos ei pidäkään, menee koko puteli roskiin. Mun pitäis vaan uskaltaa myös nakata ne huonot ja ne mitkä ei kiinnosta roskiin surutta, eikä hillota nurkissa. Tässä on mun jumpanpaikka tälle vuodelle.

Minejä tyhjentyi yhteensä 12kpl tämän kahden kuukauden aikana. Edistyn selkeästi, koska vuoden alusta olen tyhjännyt 27 miniä! Minien parhaimmistoon voin nostaa Pyunkang Yul Nutrition Creamin, joka on aivan mahtava päivävoide ihan kaikille ihotyypeille. Juuri sopivan tuhti meikin alle, jos iho tahtoo kuivaa meikistä. Ostaisin ehdottomasti uuden samanlaisen, jos kaappi ei tursuaisi purkkia ja purnukkaa. Dermosilin jalkavoide on tuhti, erittäin kosteuttava tuote. Kun korppujalat tykkäsivät siitä. Lisäksi tuote on hyvin riittoisa. Viimeisenä nostaisin hyvisten joukkoon Muradin AHA/BHA Exfoliating Cleanserin. Täydellinen miedosti raheilla ja hapolla kuoriva putsari. Kiireisen arjen pelastaja.

Kangasnaamioita urakalla

Kangasnaamioissa terästäydyin paljon, mutta siihen oli syynä monet eri blogitekstit näiden kahden kuukauden aikana, jotka käsittelivät niitä:

Muutoinkin haastoin itseni käyttämään kangasnaamioita pois aktiivisemmin, jotta kokoelmani ei levähtäisi taas käsiin. Jos jotain pitää parhaimmistoon nostaa, niin Rovectin Lotus Water Calming Sheet Mask oli kyllä yllätys kaikilla aspekteilla.

Roskien parhaimmisto ja selkeät kurat

Näiden kuukausien roskien parhaimmistoon voidaan nostaa muutamia tuotteita. Skinome Projectin Mineral Cleanser on erittäin miellyttävä iholla ja siinä on minimaalinen määrä raaka-aineita. Samaan sarjaan minimiraaka-aineilla toimivaan puhdistukseen astelee Make P:remin Low-irritant and mild acid foam, joka on ollut jo puolivuotta mulla pannutuksessa, koska se on hyvä, mutta hemmetin riittoisa. Tästä porukasta eroaa vähän muista TonyMolyn Vital Vita 12 Jelly Cleanser, joka sai alunperin multa huonon tuomion, mutta annoin sille uuden mahdollisuuden ja kun pääsin koostumuksesta yli, niin rakastuin.

Omat suosikki roskani huhti-toukokuulta
Nämä tuotteet jättäisin roskis kauppaan huhti-toukokuulta

Sitten ne tuotteet, jotka jättäisin suosiolla ostamatta eli Ladorin hiustenhoitotuotteet. Pitkälle ja käsitellylle hiukselle ne eivät tee mitään hyvää ainakaan itseni kohdalla. Seuraavissa roskissa on shampoo, jonka Michael on käyttänyt loppuun, mutta itselleni ne eivät ole riittävän hoitavia. Tällä ajanjaksolla kulutin myös näitä erikoishoitoja heidän tuotteistaan: Scalp Scaling Spa ja Snail Sleeping Hair Ampoule. Olen testannut niin monta oikeasti hyvää korealaista hiustenhoitotuotetta, että harmitti ihan osua tällaisiin, joiden laatu on keskinkertainen. Toki nämä voisivat toimia toisenlaisella hiustyypillä paremmin, mutta en suosittelisi ketään näitä sittenkään hankkimaan.

Yhteenveto vuodesta 2022 tähän asti

YHTEENSÄ 81 tuotetta, joista 48 tällä ajanjaksolla

joista koko vuoden yhteismäärä tällä hetkellä on:

22kpl oli kangasnaamioita

3kpl hiustenhoitoa

27kpl minejä

26kpl muuta ihonhoitoa

3kpl meikkituotteita

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat