House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivät ovat jälleen täällä

*mainos* House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivät ovat jälleen täällä. Luvassa on 5 päivää luonnonkosmetiikkatuotteiden hintojen ilottelua. Nämä tarjouspäivät ovat kuuluisat, että joukkoon mahtuu oikeasti mahtavia tarjouksia. Tarjoukset vaihtuvat joka päivä, mutta voit yhdistää kaikki tilaukset eri päiviltä yhteen toimitukseen, jotta varmistat tuotteiden saannin. Katso alta ohjeet miten yhdistää tilaukset, kun bongaat hyviä tarjouksia.

Mitä hyvä tarjouksia on tänään keskiviikkona?

Yksi keskiviikon mielenkiintoisista tarjoustuotteista on Pulpe de Vie Miss Sunshine geelivoide, jonka saa nyt 6€ hintaan (normaalihinta 15,90€). Tämä antioksidantteja ja C-vitamiinia sisältävä voide sopii kesään palauttamaan ihoa aurinkoisten päivien jälkeen. Tuote lupaa kirkastaa ihoa ja lisätä sen elinvoimaisuutta. Itse olen tykännyt tästä voiteesta varsinkin kesäihonhoidossa.

Jos olet ajatellut hankkia Bybi Beautyn tuotteita itsellesi testiin/käyttöön, niin House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivillä niitä on ollut aina saatavilla kohtuulliseen hintaan. Tälläkään kertaa tätä oletus ei petä ja jo ensimmäisenä päivänä on tarjouksessa Bybi Beauty Strawberry Booster, jonka tarjoushinta on 13€ (normaalihinta 17,90€). Tuote on hyvin kevyt mielestäni, mutta antaa iholle sen välillä kaipaamaa lisä kuulautta. Mansikansiemenöljyhän on oikein luonnon superfoodeja iholle!

Yksi luonnonkosmetiikan simppelien tuotteiden aatelia on Pure=Beauty. Kotimainen brändi tuottaa hinta-laatusuhteeltaan aivan mahtavia tuotteita. Keskiviikon tarjouslistalla on yksi omista suosikeistani Pure=Beauty Juniper Mist + AHA, jossa yhdistyy AHA hapot ja katajanmarjavesi. Tuote on täydellinen sekaihoisille, joilla on ongelmaa sekä kuivuuden että rasvoittumisen kanssa. Tämä tuote on nyt tarjouksessa 16€, (normaalihinta 21,90€)

Myös mun tämän kev”n suosikiksi pikkuhiljaa muuttuvat Evolve Climat Veil 25ml on nyt tarjouksessa 13€ (normaalihinta 17,90€). Matkakoko sana voi vähän huijata, koska tämä puteli on riittoisa. Hyvin ohut peitto, mutta tasoittaa kasvojen värieroja, antaa vaalealle iholle pienen terveen päivetyksen ja sisältää vielä SPF20 aurinkosuojan. Yhtäaikaa tuoteen ihan luonnonkosmettiset raaka-aineet hellivät ihoa. Tämä ei ole oikotie onneen tuntien terassireissulle, mutta käytettynä toisen aurinkotuotteen päälle voi olla täydellinen ratkaisu. Varsinkin jos se toinen aurinkotuote jättää white castin.

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat