Hiusten pika freesaus

*Tuote saatu Biozelliltä* Olen ollut sävyttävien hiustuotteiden käyttäjä vuosia, koska olen nauttinut räikeistä sävyistä hiuksissani, mutta nyt kun olen kasvattanut pitkään vaalennettua hiusta pois, niin Biozellin sävyttävistä tuotteista on tullu mun go to -juttu, kun haluan freesata kulahtanutta hiusta. Muutoinkin kun oma luonnollinen hiuslaatuni on hyvin kinkkinen värien suhteen, niin sävytteet eivät harmita taloudellisesti, jos ne eivät pysy pitkään hiuksessa.

Itse freesaan usein hiuksia Biozelin sävytystuotteilla, tässä Biozell Color Tech sävy Caramel

Mikä ero on Biozelin Color Maskilla ja Color Techillä?

Biozellillä on kaksi eri sävytetuoteperhettä Color Mask ja Color Tech, joista Color Tech on uudempi, mutta molemmat tuotteet ajavat suurin piirtein samaa asiaa – sävyttävät hiusta. Tarkemmin ottaen ne on tarkoitettu jo värjätyn hiuksen ylläpitoon.

Itse olen käyttänyt perinteisiä Color Maskeja jo vuosia eri sävyissä. Niiden ajatus on olla nopeita ja lyhytkestoisia. Eli niiden vaikutusaika on 3-5 min ja sopivat arjessa pikaiseen freesaukseen mainiosti. Kesto hiuksissa on 4-8 pesua.  Sävyvalikoima on laajempi kuin Color Techeissä ja vaihtoehtoina on räikeämpiä sävyjä. Sopivat hyvin viikoittaiseen kirkkaan kuontalon ylläpitoon

Color Tech -sarja sisältää puolestaan enemmän klassisia sävyjä, kuten tämä testaamani Caramel. Ne ovat käytössä hieman enemmän aikaa vieviä eli vaativat 10-15min vaikutusajan, mutta sävyn luvataan pysyvän hiuksessa 12-20 pesua. Color Tech sarjaan kuuluu myös valikoima sävyttäviä shampoita ja olen tykännyt myös niistä käytössä. Ne ovat vieläkin tuubisävytteitä nopeampaa – vain pesu ja homma on valmis. Toki sävy ei ole yhtä intensiivinen, mutta sopii nopeaan freesaamiseen tai kampaajan värjäämän hiuksen ylläpitoon.

Biozell Color Tech Sävyttävä shampoo on nopea ja vaivaton hiusten freesauksen apuväline. Kuvassa sävy Caramel Copper

Freesaus Biozellin Color Tech, Sävyll' Caramel - enne ja jälkeen

Nyt kun olen jälleen työhaun ytimessä, niin pyrin pitämään kuontaloni hyvinkin basicinä, jotta tukka ei ala määrittämään ammattitaitoani. Kyllä hiusten värillä on omalla alallani selkeästi väliä. Sateenkaarten väreissä minua ei tunnuttu ottavan tosissaan missään, mutta kun vaihdoin tylsään ruskeaan, niin oli vastaanotto haastatteluissa parempi. Siksi pidän tämän lookin toistaiseksi, mutta sitä on kiva freesata välillä sävytteillä.

Sävytys ennen ja jälkeen Biozell Color Tech sävy Caramel

Tällä kertaa tavoitteena oli puhtaasti freesata hiukset lämpöisiksi, joten valitsin Biozellin Color Tech -sarjan sävyn Caramel. Nopean yhden illan session jälkeen hiukset ovat kivan lämpöiset, mutta ei liian tummat. Aiemmin vaalennetut raidat luovat mukavaa vivahdetta hiuksiin. Samalla hiukset ovat saaneet syvähoidon, joka on hiukan palauttanut kevät auringon paahteesta tullutta kuivuutta.

Sävynä Caramel on kiva ja ehdottomasti sävyttelen toistekin samalla sävyllä. Putelista riittää puolipitkään hiukseen kaksi käyttökertaa. Sävyte toki lupaa pysyä hiuksissa 12-20 pesua, mutta oman luonnollisen hiuksen laadun vuoksi tämä haalistui pois parissa pesussa. Toki se jättää sittenkin pohjan lämpimäksi alkuperäisen kylmän sijaan, koska oma punapäähiukseni imaisee lämpimän sävyn helposti itseensä. Tämä ei minua haittaa millään saraa. On kuitenkin muistutettava kaikkia, että oma hiuksen laatu vaikuttaa vahvasti lopputulokseen ja miten kauan sävyte pysyy. Vaalennetussa hiuksessa sävyt toistuvat paremmin kuin luonnonhiuksessa.

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat