Helpot Dashing Diva geelykynsitarrat

DASHING DIVA geelikynsitarrat [tuotteet saatu] ovat innovatiivinen uusi tapa muuttaa kynsilookki arjesta juhlaan 5 minuutissa ilman tuskaa lopputuloksen siisteydestä. Jopa mun kaltainen häslä saa näillä kauniit, kiiltävät ja siistit kynnet aikaiseksi ilman tuskanhikeä.

Itse en välitä askarrella kynsilakkojen kanssa, koska usein kiireessä saan ne kolhittua kuivumisvaiheessa johonkin. Lisäksi tiskaan paljon käsin, niin lakka lohkeilee nopeasti omassa käytössäni. Usein saan myös keikkatyökutsun nopeallakin aikataululla ja lakat saattaa joutua poistamaan pikaisesti.⁠

Mitkä ovat Dashing Diva geelikynsitarrat?

Dashing Diva on 2001 perustettu brändi, joka on keskittynyt täysin helppoon kynsien koristamiseen. Tavoitteena on ollut luoda arkikäyttöön salonkitasoisia tuotteita, joita olisi helppo käyttää ihan tavallisen ihmisen ilman kynsialan kokemusta.

 

Brändi on kasvanut vuosien aikana ja se on lanseeraannut jopa erillisiä kokoelmia korealaisille markkinoille ja nyt jo vuosia ollut kansainvälinen kynsitarrojen palkittu brändi.

Nyt näitä saa myös Suomesta!

Dashing Divan geelikynsitarroja on nähty aiemmin jo Beyoncén ja Rihanna käytössä. Tuote on patentoitu ja se on palkittu useana vuotena eri kilpailuissa ja arvosteluissa vuoden kauneustuotteeksi.

Miten Dashing Diva geelikynsitarroja käytetään?

Nämä lakkatarrat on helppo laittaa paikalleen ja varsinaista kuivumisaikaa ei ole. Toimivat kuin mitkä tahansa tarrat käytössä. Ensin valitaan pakkauksesta sopivan kokoiset tarrat ja ne vain liimataan kynsien päälle. Yhdessä pakkauksessa on 27 erikokoista tarraa, joista on helppo valita itselle sopivat. Kun tarrat ovat paikallaan, niin pakkauksessa mukana tulevalla kynsiviilalla taitetaan ylimääräinen tarra kynnen reunan yli ja viilataan pois. Näin tarra istuu juuri sinun kynteesi  oli se lyhyt tai pitkä.

Tämän vaikeampaa ei ole Dashing Diva geelikynsitarrojen käyttö, koska olet tässä vaiheessa valmis. Sinulla on kiiltävät tyylikkäät kynnet valmiina ilman kuivumisen odottamista.

Halutessasi voit hankkia eri sarjoja, joissa eri sävyjä ja miksata niistä juuri itsellesi sopivat kynnet. 

Irrottaminen on yhtä lailla helppoa. Voin napata ne pois vaikka autossa tarvittaessa. Nämä eivät myöskään lohkea käytössä ellet ala nypläämään niitä. Itselläni olen saanut pysymään nätteinä noin viikon, vaikka tiskaan päivittäin ja rasvaan käsiä paljon.⁠

Mistä Dashing Diva geelikysitarroja saa hankittua?

Suomessa Dashing Divaa on kohtuu helppo nyt saada perusvärien osalta. Nordic Beauty Import maahantuo niitä Suomen markkinoille, jonka ansiosta hankintapaikkoja on useita. Tässä muutama esimerkki:

(* merkityt linkit affiliaatti-linkkejä)

 

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanne - Never30again blogi

Moi, olen Hanne ja olet enemmän kuin tervetullut lukemaan minun ikäkriisiäni 30+ naisen ihokriisin muodossa. Rakastan korealaista kosmetiikkaa, mutta testaan kaikkea länsimaalaisista luonnonkosmetiikan kautta korealaiseen. Mitä oudompi tuote, sitä paremmat kiksit saan sen testaamisesta.

Seuraa somessa

Suosituimmat