Helmikuun No Make No Life oli pettymys hintaan nähden

Olen muutaman kerran aikaisemmin tilannut No Make No Life boksin Japanista ja olen ollut todella tyytyväinen. Jostain syystä korona-aikana on sisältö muuttunut huimasti eri suuntaan kuin mitä boksi on ollut sekä hinta noussut yli 10 dollaria Suomeen rahdattuna. Näin ollen en oikein enää usko tilaavani uudestaan boksia, kun hinta huiteli nyt 47 dollarin kohdalla postikuluineen Suomeen aiemman 35 dollarin sijaan. Tämä hintamuutos vaikutti myös paljon siihen olinko tyytyväinen tämän kertaisen boksin sisältöön.

Mikä ihmeen No Make No Life

No Make No Life on japanilainen kuukausiboksi, jossa on yleensä japanilaista ja korealaista kosmetiikkaa, jokin kawaiityylinen härpätin sekä japanilainen snacksi. Beautyboksina se itseään markkinoi varsinaisesti ja pääpaino on kosmetiikassa. Mitään tiettyä arvoa ei sisällölle luvata, mutta kerrotaan että noita tuotteita olisi about jokaisessa boksissa. Sisällössä on usein sekä ihonhoitoa, että värikosmetiikkaa.

Boksin saa helposti tilattua Suomeen suoraan heidän verkkosivuiltaan. Tällä kertaa sen postitti yksityinen henkilö, joka oli minusta outoa, mutta ei sinällään ennen kuulumatonta. Rahti Suomeen vie 2-4 viikkoa ja tuolla uudella hinnalla, saattaa tulli siitä kiinnostua. Vanhalla 35 dollarin hinnalla Tulli ei ole koskaan kiinnostunut siitä, kun postikulujen jälkeen hinnaksi on jäänyt alle 22€ tullausraja.

Boksin hinta postikuluineen Suomeen oli nyt 47,50 dollaria eli noin 42€. Aiemmin olen maksanut tosiaan vain 35 dollaria.

Mitä tuotteita No Make No Life boksissa oli Helmikuussa?

Jännää on, että tämä minun saamani boksin piti olla Helmikuun boksi ja nyt kun katson heidän verkkosivujaan, niin kyse onkin Maaliskuun boksista, vaikka olen Helmikuun boksin tilannut ja se saapui Helmikuussa. Hyvin mielenkiintoista.

Boksista löytyi nämä tuotteet

 

  • Kawaiityylinen panta
  • Sivellinteline
  • Sakura vaseliini
  • PEACH C Cotton blusher Blossom Edition #03
  • MIIA luomiväripaletti
  • HOLIKA HOLIKA Damask Rose kangasnaamio
  • HELLO KITTY huulipuna

Mitä mieltä olin saamastani No Make No Life boksista tällä kertaa...

Varsinainen sisältö oli minun makuuni hieman ala-arvoinen boksin arvoon nähden, nyt kun hinta oli noussut noin huimasti edellisestä kerrasta. En itse kokenut saaneeni kulutetulle rahalle vastinetta suuremmin. Lisäksi oma suurin pettymykseni oli kyllä se, ettei boksissa ollut tällä kertaa mitään syötävää. Se on kuitenkin ollut tähän mennessä se mikä minua on vedonnut ihonhoidon lisäksi tilaamaan tämän boksin.

Minulle jäi vähän sellainen tunne, että tämä boksi oli kursittu kasaan jostain laatikon pohjallisista. Toki siinä on ihania härpättimiä, mutta ihonhoito jäi todella vähälle.

Olisin 100 varasti ihan eri mieltä, jos boksin hinta olisi ollut vanha 35 dollaria, nykyisellä hinnalla en ostaisi boksia uudestaan, vaikka tuotteet sinällään ovat kivoja.

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanne - Never30again blogi

Moi, olen Hanne ja olet enemmän kuin tervetullut lukemaan minun ikäkriisiäni 30+ naisen ihokriisin muodossa. Rakastan korealaista kosmetiikkaa, mutta testaan kaikkea länsimaalaisista luonnonkosmetiikan kautta korealaiseen. Mitä oudompi tuote, sitä paremmat kiksit saan sen testaamisesta.

Seuraa somessa

Suosituimmat