Helmikuun haalintaa – mitä ilmestyi tontille?

Siinä missä edellinen blogi tekstini käsitteli viime vuoden lopun koluttuja tuotteita, niin tämä uusia hankintojani. Viime vuoden kosmetiikka purkkikaaoksen jälkeen olen antanut itselleni luvan hankkia uusia tuotteita, mutta hyvin harkiten toki, jotta kosmetiikan määrä kotona ei kasvaisi liikaa. On myös selkeitä tuoteryhmiä, kuten puhdistusöljyt ja -balmit, joita en saa hankkia tänä vuonna yhtään lisää.

Nyt kun listasin kaikki tuotteet tähän alle, niin härreguud paljonko sitä sun tätä olen taas haalinut itselleni, mutta toisaalta en ole kyllä hankkinut pahemmin kosmetiikkaa itselleni, enkä ottanut isoja määriä PR-lähetyksiä pitkään aikaan vastaan. Taisin viimeksi ostaa kosmetiikkaa joulukuussa, kun poikkesin Normaliin.

Kirjoittelen kaikista näistä tuotteista pikkuhiljaa blogiin, kunhan pääsen tässä vauhtiin ja ehdin niitä testaamaan hetken. Osaa olen jo vähän ”makustellut”, mutta vielä en vetäisi johtopäätöksiä. 

Nature by Amppu - huulirasvoja metsästämässä

Nature by Ampulla oli hiihtoloma viikolla paja avoimma ja poikkesin siellä, koska tarvitsin huulirasvoja. Nature by Ampun huulirasvat on arvokkaita marketti rasvoihin verrattuna, mutta laatu on erittäin korkeaa ja mun huulet kaipaa näitä, kun ne rohtuu pahasti. Nyt mulla on kaksi tallessa, jos huulet kuivuu loppu talven aikana pahasti.

Samalla nappasin uuden kehäkukkasaippuan tällä hetkellä kulutuksessa olevan tilalle.

Sokokselta löytyi LuLuLun - kangasnaamioita

Lululun kangasnaamioita saa nyt Sokokselta

Käsin helmikuun lopussa yhden päivän Helsingissä hypistelemässä kosmetiikkaa. Poikkesin Sokoksella ihan pikaiseen, koska en välttämättä pidä tuon Sokoksen ahtaudentunteesta, mutta palvelu on ollut aina mainiota. Löysin Lululun 7kpl pakkauksissa olevia japanilaisia kangasnaamioita. Olen suunnitellut näiden tilaamista jo pitkää, mutta koronan myötä postikulut nousivat ympäri maailmaa huimasti, niin ovat jääneet hankkimatta sen vuoksi.

Valitsin tällä kertaa testiin over45, Yamanashi Nagano ja Hokkaido pakkaukset. Lupasin itselleni etten haki kangasnaamioita, jos en käytä, niitä, joten nyt mun on tehtävä jokin tehokuuri, jotta saan nämä käytettyä.

Sokokselta sai muuten 2 Lululun pakkauksen ostaessaa yhden kaupan kylkiäisiksi kassalla.

Iherbiltä K-beautyä

En koskaan aikaisemmin ajatellit iHelbiä mitenkään korealaisen kosmetiikan hankintapaikkana, mutta nyt kun yllämainitut postikulut ovat nousseet ihan pilviin korean suunnasta, niin iHerb on kilpailukykyinen paikka hankkia tiettyjä korealaisia tuotteita. Heidän valikoima ei ole mikään kukkea, mutta tiettyjä omia suosikkejani löytyy ja he ovat terästäytyneet huomattavasti valikoiman suhteen. Nyt tilasin sielä tun meidän perheen vitamiinit olivat lopuillaan ja heillä oli kuun alussa -20% koko valikoimasta vielä alennettujenkin hintojen jälkeen, jos tilasi 75€. Samalla kun ostokset jäi yli 60€ alennuksen jälkeen, niin postikulut olivat ilmaiset. Näin ollen moni tuote oli hyvinkin kilpailukykyisen hintainen. Lisäksi he ovat alkaneet keräämään tullit jo ennakkoon ostosten yhteydessä, niin tullauskaan ei vaivaa suomalaista asiakasta millään tapaa, vaan paketti tulee noin viikossa kotiovelle asti.

iHerbiltä K-beautyä, Carmexia ja elf:in ihonhoitoa

Tällä kertaa kopparin itselleni muutamia kangasnaamioita maaliskuun naamioiksi. I’m Fromia olen halunnut kokeilla jo pitkään ihan niin kuin Wishtrendinkin tuotteita. Vaselinen kangasnaamio oli sen verta eksoottinen ajatuksena, että se oli pakko valita myös.

Garmexin huulirasvoja otan aina kun tilaan heiltä, koska tuota puikkomallista ei saa Suomesta tai en ole ainakaan törmännyt niihin vielä täällä. Skinfoodin Black Sugar Mask Wash Off on myös tuote, jonka ostan aina iHerbiltä, koska sitä on tuotu Suomeen tietääkseni vain jokin pieni erä. Beautykon maahantuoma vastaava Skinfoodin tuote ei ole samanlainen, eikä siinä ole yhtä hyvät raaka-aineet kuin tässä klassikossa, joka hurmasi koko maailman vuosia sitten.

iHerbillä on kohtuullinen kangasnaamio valikoima
Vaselinen naamio oli hyvin mielenkiintoinen löytö

Tiia Emilia oli hankkinut elf:in tuotteita ja kiinnostuin hänen haalintavideon jälkeen elf:in inhonhoidosta ja ajatuksesta voiko se olla hyvää. Näin ollen ostoskoriin osui K-beautyn lisäksi brändin Superhydrate kasvovoide. Olisi toki osunut muitakin, mutta piti hillitä itsensä.

Normal - tää on kuin kosmetiikan Ikea

Normal on kyllä yksi kosmetiikan Ikea, sanon tämän ihan hyvällä sekä samalla pahalla. Siinä on liike, jossa on ihan kummallinen valikoima, mutta löytää ihan helmiäkin tuotteita joukosta, joka hämmästyttää joka kerta. Olen jo joulukuussa käynyt siellä penkomassa 2 kertaa. Nyt tein mielestäni täsmäiskua ajatellen muutamaan tuotesarjaa mitä olin katsonut, mutta tarttuihan siel muutakin matkaan.

Edellisillä reissuillani olen kesännyt pikkuhiljaa testiin Ivy Aian tuotteita, koska niitä saa Normalista hyvinkin kilpailukykyiseen hintaan. Lisäksi heillä on valikoimassa matkakokoisena saman sarjan tuotteita erittäin hyvin, joten pääsee testaamaan brändiä pikkurahalla ilman painetta hukkaan menemisestä. Tällä kertaa nappasin matkaan kasvovoiteen sekä puhdistusvaahdon. Aiemmin olin kopannut tarjouksesta ja mineistä kyytiin yhden seerumin ja kasvoveden.

Noiden lisäksi ostin tietenkin kaikkien ihovaikuttajien kammon St.Ivesin Fresh Skin Apricot Scrubin. Moni on lyntännyt sen alimpaan ihonhoitotuotteidenkastiin, mutta minä rakastuin siihen kun testasin sitä iHerbin testilaatikosta. Mun iho tykkää siitä, mutta se on raju iholle, myönnän sen.

Muji ja Stockmann

Kaiken kruunuksi poikkesin sekä Stockmannilla, jossa jälleen tapansa mukaan hitokseen huono palvelu. En tiedä mikä niiden myyjiä riepoo töissä. Koko kemppariosaston sai kävellä rauhassa ilman että päin katsottiin tai tervehdittiin. Nappasin kyytiin sielä Katja Kokon uuden kosmetiikkasarjan Djusien Essencen. Toki koko sarja kutkutteli, mutta olen luvannut olla kohtuullinen hankinnoissani.

Mujin kosmetiikkaa olen hypistellyt aiemminkin, jonka vuoksi nyt koppasin kaikki 4 tuotetta mukaan testiin. Odotukset näille ei ole kovinkaan suuret, mutta mielenkiinnolla testaan yllättävätkö ne.

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat