Goodiebox, kun homma menee pieleen jo ekasta boksista

Tiedättekö sen tunteen, kun olette nähneet jos vilauksia muiden saamista boxeista ja haette omanne postista ja avaatte sen... ja petytte!

No, tämä pääsi minulle tapahtumaan, kun tilasin Helmikuulle Goodieboxin testimiessä helmikuun boksiksi. Oin jo muutaman kuvan nähnyt sisällöstä esim. Lipstick Loven Lindan feedissä sekä muutaman muun IGssä postanneen julkaisuista. Heidän laatikoissaan oli  useampia täysikokoisia tuotteita, joten olin innoissani. Mutta…

Tein tilaustani 5.2 ja tuolloin boxin arvon luvattiin, mainossähköpostin mukaan, olevan vähintään 90€. Katsotaampa mitä boxini sisälsi ja mikä näiden tuotteiden arvo oli oikeasti:

ZARKOPARFUME, Purple Moleculw 070.07 näyte 5ml , arvo 3,75€
(Esittelyssä hinnaksi kerrotaan 105€/100ml, mutta halvimmillaan tämän saa noin 75€ / 100ml Googlen mukaan)
NAOBAY, Mattifying Cream 50ml täysikokoinen tuote, arvo 12,95€
(Esittelyssä arvoksi kerrotaan 24€ ja Googlella löytyi heti puolet halvempi 12,95€ hinta)
MIGURA, Shine Control Paper, 50kpl täysikokoinen tuote , arvo 5€
GLOV Moonpads, 2kpl, arvo 3,96€
(Tuote myydään 5kpl pakkauksissa ja hinta halvimmillaan 9,90€/5kpl)
de_CURE N NIT3 Retinoid Night Cream 10ml näyte, arvo 17€ 
-417 Time Control Firming Mask 20ml näyte, arvo 7,57€
YHTEENSÄ LASKENNALLINENARVO 50,23€

Tuotteilla on laskennallinen arvo kyllä 50,23€, mutta jos poistamme näytteiden arvon kokonaan laskelmasta, niin sisällön arvo on vain 17,95€, ei edes boxin hintaa 24,95€. En näe saaneeni vastinetta ostokselleni tällä kertaa ollenkaan.

Minun tarvitsee nyt tylysti sanoa, että olen hyvin pettynyt tämän boksin sisältöön! En olisi odottanut tällaista betteboksimaista riman alitusta kansainväliseltä kuukausiboksilta. Sisältö oli nimittäin huonompi kuin Betteboksissa konsanaan. En osaa edes valita boksista parasta tuotetta, koska olen niin sanaton sen huonoudesta. Lisäharmistusta aiheuttaa ehdottomasti se, että näkee muiden boksien sisällön olleen totaalisen erillainen ja huomattavasti arvokkaampi. En myöskään tämän kokemuksen perusteella voi sanoa tilaavani boksia uudestaan.

Toki voi olla, että he tekevät tällaisia huonoilla sisällöillä olevia bokseja nille, joska käyttävät muiden käyttäjien -50% linkkejä, itse käytin nimittäin sellaista. Mutta näissäkään ei ole mainintaa, että kyseessä olisi näyte boksi, vaan maininta saat ensimmäisestä boksista -50%.

Mitä mieltä olette?

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat