Glossybox – Kun suhde ei kehity, pitää luopua

Nyt en todellakaan puhu parisuhteesta kahden ihmisen välillä, vaikka tämä voisikin päteä siihenkin. En kuitenkaan ole oikea opettamaan asioita liittyen parisuhteisiin, koska olen elämäni aikana ollut niissä tasaisen huono. Näin ollen keskitymme tänään suhteeseen kuukausiboksifirmoihin…

Taisin jo noin kuukausi sitten sivuta viha-rakkaussuhdettani kuukausibokseihin ja niiden laatuun. Olo on kerran kuussa kuin olisi lapion kolauttanut jäiseen paskaan. Lupaan ja vannon, että tämä blogiteksti on toisinto edellisestä. Toivon sen myötä jokaisen pohtivan omaa tahtotilaansa aloittaa suhde Glossyboxin kanssa, koska tämä firma tuntuu alittavan rimaa oikein kunnolla kuukaudesta toiseen.

Glossybox - kaksi huonoa kuukautta putkeen?!?

En edes viitsinyt kirjoittaa Maaliskuun Glossyboksista, koska se oli sellainen rimanalitus että hohhoijaa… Luulin, että suihkusaippua ja näytekokoinen itseruskettava, joka ei riitä edes yhden säären ruskettamiseen tässä tyhjässä canvaksessa. Ei, ei se ei ollut pohjanoteeraus vaan shampoo ja Garnierin kangasnaamio on, jotka olivat huhtikuun boksin helmiä.

Ymmärrän, että kuukausittainen kosmetiikkaboksi kyykkää silloin tällöin, mutta olen nyt avannut alkuvuodesta 4 Glossyboxia ja olisiko yksi niistä ollut hintansa arvoinen. Boksista toiseen laatikoissa on ulkolaisia ”helmiä” minikokoisissa pakkauksissa. Et voi mistään oikein hankkia tuotteita, jos tykästyt. On turhautavaa kokeilla mitään uutta mitä et voi hankkia itsellesi. Palveleeko tämä edes niitä yrityksiä, jotka parhaassa tapauksessa maksavat päästäkseen boksiin? 

Lisäksi Gloossybox on ihan samanlainen kuin vaikea exä, koska kun peruutat tilauksen, niin vielä joudut katsomaan yhden kuukauden sen touhua ennen kuin pääset siitä eroon häätöilmoituksen jälkeen. Saat kuukauden aikaa miettiä miksi hemmetissä edes haksahdin tähän. Yllätys voi olla, että viimeinen pakotettuna tullut boksi on super mahtava ja päätät antaa mahdollisuuden vain huomataksesi, että suhde on edelleenkin huono, eikä sitä voi pelastaa enää mitenkään. 

Maaliskuu 2022 Glossybox

Maaliskuun Glossyboxin sisältö:

 • PALMOLIVE suihkusaippua 
 • JAMES READ Gradual Tan Sleep Mask Tan Body
 • DAILY CONCEPTS Daily Round Silicone Scrubber
 • SAND&SKY Australian Emu Applr Super Bounce mask
 • JOSÈPHINE Natural Flawless Liquid Highlighter

Tuotekattaus ei ollut mielestäni tämän boksin osalta kovinkaan antoisa. Toisaalta sain valittua tarjokkaista tuotteista kaksi mielenkiintoista. Daily Conceptin kumiharja on valikoiman paras, koska se oli tuote, jota mielelläni testaisinkin. Sille kaveriksi kiri juuri ja juuri junaan ehtien Sand&Skyn naamio, vaikkakin puteli oli kärsinyt kaikki mahdolliset kolhut matkalla minulle. Ehjä se kuitenkin on ja naamioita on kiva testata, sitä en voi kiistää.

En edes kehlaa lähteä laskemaan näiden arvoa, koska muistelisin että lupaus arvolle oli 100€ luokkaa, joten harmistus tulisi jos tuota lähtisi laskemaan.

Huhtikuu 2022 Glossybox

Odotukset huhtikuun Glossyboksille eivät olleet kovinkaan korkealla, kun maaliskuu oli jo sinetöinyt lopettamispäätöksen. Eli aika pessimistisin fiiliksin lähdin tätä laatikkoa avaamaan. Eikä yllätyksenä tullut, että ei tämä ollut edeltäjäänsä parempi. Sanoisin, että parantamisen varaa on ja paljon.

Huhtikuun Glossybox tuotteet:

 • GARNIER Vitamin C Sheet Mask
 • MORRIS HAIR Intense Repaire Shampoo
 • BANANA BEAUTY Lip Liner
 • SYMBIOSIS LONDON R + AHA Rejuvenating Gentle Face Exfoliator
 • CERAVE Moisturizing Lotion

Ja näille luvataan markkinointi tekstissa 50€ arvoa.  Tiedätte mitä olen mieltä arvosta. Ceraven 20ml minipakkaus oli vain puolillaan tuotetta, jonka vuoksi se tahtomattaan tippuu mielenkiintoisimpien tuotteiden paikalta. Voi kun tuon Banana Beautyn huultenrajauskynän sävy ei olisi ollut niin neonkoralli, niin olisi voinut sanoa että boksi on ok 17,99€ kuukausihintaan, jonka tämä kustantaa. Sivukommenttina kuitenkin, että huultenrajauskynän koostumus ja miten se piirtää on 10/10.

Tästä boksista mielenkiintoisimmiksi tuotteiksi valitsisin Garnierin kangasnaamion, vaikkakin sen arvo on pieni, mutta tiedän sen olevan tuote joka toimii ja kukkuu. Jos ja kun pitää valita toinen tuote, niin Symbiosis Londonin kuorintatuote hiipii kakkoseksi, kun itse olen aina ollut kiinnostunut kuorinnoista oli ne mitä tahansa. Ruusu ja glykolihappo yhdessä ei voi mennä vikaan? Vai voiko?

Mikä boksi otetaan seuraavaksi syyniin?

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

4 Responses

 1. Joo, glossyboxi on se vihon viimeinen boxi, niin törkeää asiakaspalautettakin sieltä sain, kun itse tunaroivat milloin mitäkin. Ikinä en tilaa, paskaa myyvät kurjat.
  Mut hei, se Lykon boxi oli muuten hyvä! Tilasin sen, kun kehuit ja ai että-tosi kivoja juttuja kaikki (tosin en ole vielä testannut, kerron uuden kommentin jos naama rupeutuu). Sitä huuli/poskipunaa kyllä kokeilin aamulla ja olipahan kesäinen! Ihana sävy!

  1. Hyvä, että itse en ole ainoa, jonka mielestä tuo Glossy ei ole ihan arvoisensa. Otin nyt seuraavaksi syyniin Lookfantasticin, jota en ole tilannut vuosiin, mutta esim tän kuun boksi (jonka toivon saavani kun tilasin nyt) näytti arvoiseltaan.

   Lykon boksi varmasti parempi, koska pohja hintakin on tuplat kuukausi versioista ja sitä on varmasti suunniteltu pidempään kuin näitä kuukausittain saapuvia. Itse mieluummin maksan sen vähän tyyriimmän hinnan ja saan kivan sisällön harvemmin kuin pelkkää ulkomaanihmessä testerikoossa.

   Itse tein just kesämeikin, joka muuten julkaistuu parin päivän päästä blogissa, jossa käytin tuota LH cosmeticsin punatuotetta. Oli kyll niin sopiva kesään!

 2. Oon miettinyt et ottaisin taas Lookfantasticin boksin, siinä on vaan se ärsyttävä puoli, että jos tilaat sen vaikka kolmeksi kuukaudeksi, se tulee sulle automaattisesti kuusi kuukautta, en ymmärrä miksi tollanen systeemi?

  1. Tätä en oo Lookfantastikista tiennytkään. Itse otin sen kuukausi kerrallaan systeemin, kun hintaetu on hyvin pieni. Enkä oikein näiden viime kuukausiboksi kokemuksien vuoksi ole ihan valmis sitoutumaan pidemmäksi aikaa kerrallaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat