Glossybox Helmikuu ja mysteeriboksi

Kaikki, jotka ovat seuranneet minua pidempään tiedätte, että minulla on jonkin asteinen viha/rakkaussuhde kuukausibokseihin. Tälläkin kertaa päädyn tähän suhteeseen, kun Glossyboxeja sai kaksi yhden hinnalla ja päädyin avaamaan tilaukseni jälleen. Kuukausi boksit on mielenkiintoisi, mutta yhtä aikaa niin petollisia arvonsa puolesta. Tälläkin kertaa Helmikuun timeless treats -boksi oli rimanalitus, kun taas tuo mysteeriksi meni ihan ok arvosanoilla läpi.

Saatte siis tällä kertaa kaksi boksia kerralla arvosteluun. Kokemus oli vähän kaksi jakoinen, koska kummassakaan boksissa ei ollut esittelykortteja, mitä näin muiden somesta boksiin kuuluvan. Lisäksi postitus kesti melkein kaksi viikkoa vahvistetun viikon sijaan.

Glossybox Helmikuu - pettymyksien ajattomia herkkuja

Tämä boksi oli omaan makuuni kevyt pettymys ensikosketukseltaan. Käytännössä ottaen ainoastaan yksi täysikokoinen tuote, kun noita silmänaluslappuja, en sellaiseksi laske. Kun boksin avasi, niin tuli vähän häh olo. 

Boksin tuotteet:

* BURT’S BEES Ultra Conditioning – huulurasva (arvo 2,96€)

* THE BEAUTY CROP Brow Friends Forever Grow & Groom Brow Gel (arvo 1,15€)

* BALANCE ME Pre & Probiotic Cleansing Milk 30ml (arvo 3,80€)

* AVANT Collagen Intence Radiance Activator Serum 30ml (arvo 83,60€)

GRACE & STELLA Everything is better in pink silmänaluslaput (arvo 1,91€)

YHTEENSÄ 93,42€

Ilman AVANTin seerumia paketin arvo on vain 9,82€. AVANTin seerumi myydään pumppupullossa 30ml koossa tuohon hintaan. Sen hinta kyllä yllätti tämän paketin avaajan. Muutoin paketin arvo ei ole oikeastaan mitään. Joten arvosana ei nouse kovinkaan korkealle, vaikkakin tuo seerumi menee heti testiin :).

Alla boksin mun mielestä mielenkiintoisimmat tuotteet.

Mysteeriboksi näistä kahdesta se parempi

Mysteeriboksi näytti somen mukaan tammikuun boksilta, vaikkakin tuotetietokortti puuttui kokonaan, joten en voi mennä takeisiin. Tähän oli kasaan heitetyn oloinen boksi. Muilla somessa kuvansa postanneilla oli boksissa kangasnaamio sekä värikosmetiikkaa, toki tuotevariaatioita on varmasti bokseissa, mutta tässä boksissa ei ollut yhtään värikosmetiikkaa.

Boksin tuotteet:

* KUESHI Lemon Shower Gel 200ml (arvo 5,25€)

* VEGAN Original Skin Essence Toner 100ml (arvo 34,99€)

* LÖVENGRIP Dry Shampoo 100ml (arvo 4,13€)

* SKIN & CO Polishing Micro- Exfoliating Triffle Face Commage 20ml (arvo 3,73€)

YHTEENSÄ: 48,10€

Tämän boksin sisältö oli edellistä vähän tasaisempi ja arvo ei loppujen lopuksi ole kovinkaan suuri, mutta itse koin tämän boksin sisällön paremmaksi. Yllä näet omasta mielestäni mielenkiintoisimmat tuotteet tästä boksista. Yllättäjä hinnassaan oli tuo kasvovesi, joka tuossa 100ml putelissaan lähentelee 40€ hintalappua. Onhan siinä koko purkin mittainen inci-listakin hinnan takana, joten testiinhän tuo menee. 

Summasummarum...

Boksien arvot olivat ihan ok mielestäni, mutta tuo Helmikuun boksi ilman AVANTin seerumia oli aika kuiva jo arvoltaankin. Mysteeriboksi oli tasaisempi suoritukseltaan, vaikka arvo jäi alemmaksi yhteissummassa. Toki sielläkin oli yksi tuote, jonka hinta on kohtuuton tuotteen sisältöön nähden.

Se mikä harmittaa ehkä eniten on se, että puoliakaan näistä tuotteista ei voi hankkia enää uudestaan, jos tykästyy. Nopealla vilkaisulla 3 tuotetta kahdesta boksista on saatavilla Suomesta. Muiden saatavuus oli joko hyvin vaikea tai jopa esim. Kueshin suihkusaippua, oli monessa paikassa poistunut tuote.

Mitä mieltä sinä olit sisällöstä?

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

2 Responses

  1. Mikä hemmetti noissa Avanteissa oikein maksaa? Mulle tuli joulukalenterista niiden käsivoide (50 ml) jonka arvoksi oli laitettu 90e, mutta se ei kyllä millään lailla poikkea vitosen käsivoiteesta 😀

    1. Samaa pohdin itsekin ja miksi laittaa 100€ tuote tuollaiseen halpaan tuubiin, kun saman kokoinen myynnissä oleva tuote on kauniissa pumppupullossa. Kertoo siitä, että itse sisältö on mitättömän hintaista verrattuna pakkaukseen ja brändin tuomaan hintaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat