Evolven laatu kolmikko

*mainos* Evolve brändinä oli jotenkin jäänyt minulta ihan huomaamatta, kunnes ensimmäisen kerran tein House of Organicin kanssa yhteistyötä noin vuosi takaperin. Sain testiin kaksi Evolven naamiota ja voin vannoa sen olleen rakkautta ensisilmäyksellä. Kaksi naamiosta ovat olleet minulla pidempään käytössä ja uusin Miracle Mask tuli juuri postissa, mutta voi kuinka se on hyvä!

Eilen alkoi House of Organicin kausittaiset Luonnonkosmetiikkapäivät, jotka jatkuvat sunnuntaihin asti. Luvassa on erittäin hyviä tarjouksia luonnonkosmetiikan huippu brändeiltä juuri sopivasti ennen kesää. Esittelen blogissa tällä viikolla tärppejä, joihin itse tarttuisin, vaikka eivät olisi tarjouksessakaan. Klikkaa tästä linkistä ostoksille, niin tietävät minun suositelleen teille heidän tuotteitaan. Jos löysit jo eilen jonkun miellyttävän tuotteen, niin voit tämän päivän tilauksen yhdistää edelliseen samoilla postikuluilla koodilla ”YHDISTÄ”

Luonnonkosmetiikan laatunaamioita Evolvelta

Kuten yllä mainitsin, niin nämä naamiot ovat vieneet oman sydämeni ihan totaalisesti. Minulla on ollut nyt käytössä Radiant Glow Mask, Bio-Retinol Gold Mask ja Miracle Mask. Nämä kolme ovat toki tyyriitä, mutta joka sentin arvoisia mielestäni. Nämä ovat myös hyvä esimerkki Evolven laadun tasosta. Vaikka tuotteet ovat hinnakkaita, niiden luonnonkosmettinen inci-lista on erittäin korkealaatuinen. ja mitä tärkeintä, nämä toimivat minunkin norsunnahkallani.

BIO-RETINOL GOLD MASK

Tarjouksessa torstaina ja lauantaina 25€ (normaalihinta 34,90€)

Näistä kolmesta naamiosta oma ultimaattinen suosikki ja tuote, josta oma Evolven naamioiden jumaloiminen on alkanut. Tämä kultainen naamio vaan tekee ihmeitä omalla ihollani saunassa käytettynä.

RADIANT GLOW MASK

Tarjouksessa sunnuntaina 16€ (norm. 22,90€)

Tässä naamiossa yhdistyy ihana kaakaon tuoksu ja mekaaninen kuorinta Jos et halua kuorintaa, niin levitä tuote vain kasvoille ja jätä siihen 15min. Kaakaon tuoksu on ihanan huumaava ja toimii minulla niin rentouttavana tuoksuna. Muutoinkin tämä naamio antaa ihanaa hehkua iholle. Näistä kolmesta naamiosta tällä on ihanin tuoksu. Ei tämä tietenkään ole vain mekaanisesti kuoriva naamio kaakaolla, vaan siinä on paljon luonnon tehoaineita, jotka palauttavat ihoa ja saavat harmaan ihon kirkastumaan.

MIRACLE MASK AHA

Tarjouksessa sunnuntaina 20€ (normaalihinta 27,90)

Viimeisin ihastukseni, joka vei sydämen jo ensimmäisellä käyttökerralla. Tämän nimi ei ole turhaan Miracle Mask! Jos etsit AHA kuorintanaamiota, joka ei kirvele, eikä kivistä, niin tämä on täydellinen valinta. Riittoisa puteli kestää kymmeniä käyttökertoja, joten tuon 20€ hinta ei ole minusta paha tämän kohdalla.

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat