Ensimmäinen Twistbe Box – oliko oikeasti arvoisensa?

Tammikuussa Twistbe lanseerasi ensimmäisen TWISTBE BOXin, jossa tarkoin valittuja ihonhoitotuotteita varsinkin Suomen talveen. Teemana oli tehokosteutus, joka selkeästi huokui tuotevalinnoissa, joiden joukossa on monia laadukkaita vegaanisia valintoja. Poikkeus vegaanisuuteen on Antipodesin naamio.

Kun näin listan tuotteista, jotka on valittu boksiin olin innoissani. Onnistuin olemaan avaamatta boksia, etten vahingossakaan kerro muille sisältöä, koska Twistben toive oli, että sisältö olisi yllätys kaikille boksin tilaajille. Näin ollen avasin oman boksini vasta nyt ja haluankin antaa rehellisen mielipiteen sisällöstä.

Boksin hinta oli 79€, mutta vaikuttajakoodeilla oli mahdollista saada boksi hintaan 59€.

Twistbe Boxin tuotteet

Boksille luvattiin, että sisällön arvo on yli 100€ ja tuotteet ovat soveltuvia suomalaisesta kuivasta talvi-ilmasta kärsivälle iholle. Alla lista tuotteista ja niiden arvoista:

 • ANTIPODES Aura Manuka Honey Mask, 15ml (arvo 8,00€)
 • BYBI Eye Plump (arvo 15,59€)
 • FIINI NATURALLY Kaura-kamomilla kasvovesi 30ml (arvo 15,90€)
 • LAPONIE All-Around Balm (arvo 18,95€)
 • FLOW KOSMETIIKKA Hyaluron & Probiotics seerumi, 10ml (arvo 18,32€)
 • DHYVANA Intense Overnight Repair ampulli 1kpl (arvo 2,85€)

Lisäksi mukana olivat seuraavat testerikokoiset tuotteet, joille en laskisi arvoa, koska niissä niin vähän tuotetta.

 • LUONKOS INNOCENT kakun näyte
 • NUORI Vital Facial Cream 3ml näyte pussi
 • INNERSENSE Hydrating Hair Mask 7ml näytepussi

TUOTTEIDEN ARVO YHTEENSÄ 79,61€

Hinnat etsitty Googlen haulla halvin löytyvä tuote riippumatta ostopaikasta, kunhan mahdollista hankkia kyseisestä osoitteesta Suomeen.

Mielipiteeni Twistbe Boxin tuotteista

Valitut tuotteet ovat mielestäni erittäin hyvät juurikin luvattuun ihon kosteuttamiseen. Kuitenkin yksi iso tekijä, jonka vuoksi oma mieleni vähän harmistui, kun tämän paketin avasin, on tuotteiden koko. Kahta tuotetta lukuun ottamatta kaikki tuotteet ovat testerikokoisia. Nämä kaksi täysikokoista tuotetta olivat LAPONIE All-Around Balm sekä BYBI Eye Plump. Nämä eivät kuitenkaan ole loppupeleissä suosio tuotteita, jotka vetävät ihmisiä puoleensa.

Twistbe Boxin Laponie ja Bybi tuotteet

Toisaalta FLOWn Hyaluronihappo & Probiootti seerumi on todella mielenkiintoinen tuote, enkä oikeastaan kaivannut täysikokoista 30ml tuotetta, vaan tämä 10ml tuote on juurikin täydellinen boksiin. Jos en tykkää tuotteesta ei sen oleminen boksissa harmita tai jos tuote onkin jo omassa kokoelmassa. Pakkaus on kuitenkin riittävän iso muodostamaan ajatuksen siitä tykkääkö tuotteesta vai ei. Samalla tavalla FIINI NATURALLYn hoitovesi on mielestäni ok kokoisessa pakkauksessa siihen, että saa ajatuksen pitääkö tuotteesta vai ei.

Twistbe box tammikuu 2021 tuotteita

Minusta yksi rimanalitus on DHYVANAn seerumiampulli, joka normaalisti myydään 7kpl pakkauksessa alle 20€ hintaan ja nyt pakkaus oli avattu ja vain yksi ampulli oli päätynyt per boksi. Vaikkakin mukana tullut käyttöohje kertoo että tuotetta voi käyttää tehohoitona 2 annoksena yhdessä päivässä tai jakamalla ampullin 4 päivälle. Tämä varmasti onnistuu, mutta yhden ampullin arvo on alle 3€, joka voi asiakkaasta tuntua hieman turhauttavalta.

Mielipiteeni Twistbe Boxin arvosta

Hmmm, tiedätte mitä mieltä olen boksien arvon kertomisesta. Valitettavasti hyvin harvoin arvo on lähelläkään oikeaa. Tässäkin tapauksessa minusta kuluttajaa johdetaan hieman harhaan kertomalla, että tuotteiden arvo on yli 100€. En saanut kyseistä arvoa edes Twistben omasta verkkokaupasta valitsemalla tuotteet ylittämään 100€ arvoa.

Ajattelen aina bokseja arvostellessani, sitä tilannetta, että olisin maksanut boksista, vaikka olen saanut osan pr-lähetyksenä. Tämä boksi oli pr-lähetys Twistbeltä, mutta saatte sittenkin rehellisen mielipiteeni. Kun boksi myytiin puhtaasti sikana säkissä, niin itse avatessani boksia petyin kevyesti sisältöön. Ja kun laskin sisällön todellisen arvon, niin petyin entisestään.

Syy miksi minusta arvo ei saisi millään mittarilla olla alle luvatun 100€ on se, että tuotteet myytiin sokkona asiakkaille.

Twistbe box tammikuu 2021 tuotteita

Ilman vaikuttajakoodin käyttöä boksin hinta oli 79€ eli juuri ja juuri alle arvon oleva hinta. Vaikuttajakoodilla maksettu 59€ on jo ihan ok säästöllä mielestäni, mutta ei sellaisella, että hurraisin isosti, mutta en olisi maani myynyt kulutetusta rahasta.

Ymmärrän toki, että kotimaisten pienten tekijöiden on vaikea päästä kansainvälisten boksitoimittajien tasolle boksin arvossa, mutta tuolloin toivoisin avoimuutta sisällön arvosta.

Tilasitko sinä Twistbe boxin? Mitkä fiilikset sinulle jäi?

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

4 Responses

 1. No onneksi en tilannut.. Kaikki tuotteet niin kovin pieniä vaikka varmasti toki laadukkaita.

 2. Onneksi en tuota tilannut, vaikka pitkään sitä mietinkin. Olisin pettynyt tuohon rahalliseen arvoon: itsekin mietin, että millä matematiikalla Twistben mukaan tuo arvo on yli 100 e?🤔 tosin tuo fiini hoitoneste taisi tilaajille täysikokoinen 100 ml pakkaus, mutta silti. Lisäksi jotenkin silmänympärysvoide täysikokoisena tuotteena on jotenkin tylsä 😃vaikka varmasti tuo bybin voide hyvä onkin.

  Täytyy seurata boksin kehitystä ja ehkä jossakin vaiheessa ostaa itselleni yksi boksi – mikäli se kehittyy suotuisampaan suuntaan 🙂

  1. Tosiaan sain vasta eilen tietää, että Fiinin hoitoneste oli laitettu asiakasbokseihin 100ml koossa eikä meille vaikuttajille tuotelistauksessa ilmoitetussa 30ml koossa. Lisäksi nyt Twistben verkkokaupassa on yksittäiset Dhyvanan ampullit myynnissä (ei ollut tekstin kirjoitushetkellä) 1kpl pakkauksissa. Näillä muutoksilla arvo on yli 100€ ja 59€ hinta tällöin mielestäni ihan ok. Harmillisesti tiedotus meille vaikuttajille vähän ontui ja en saanut tietoa näistä sisällön muutoksista ennen videoiden ja tekstien tekoa.

 3. Itse olen rakastanut kosmetiikka boxeja mutta olenkin vuosia tilannut Jolien boxeja ja myös niitä Jolie lux boxeja silloin kun niitä on satunnaisesti ollut tarjolla. Ja täytyy kyllä sanoa, että Jolien boxit ei pettäneet ikinä. Etenkin lux boxit oli mahtavia. Tilasin myös Twistbe:n boxin, koska boxirakkaus ☺️ja vaikka tuotteet ovatkin hyviä, se oli silti pettymys. Uskon, että pettymykseen vaikuttaa tuo Jolie boxien erinomaisuus. Omaksi suosikiksi nousi Antipodesin manuka hunaja naamio. Myös kotimainen Fiinin hoitovesi tuntui hyvältä. Tällaisenaan en boxia enää uudelleen ostaisi mutta ideana boxi on ihana mutta vaatii vielä vähän hiomista tuotteiden valinnan osalta. Esim. sy-voiteen valinta normaalikokoiseksi tuotteeksi on huono, koska sitä kuluu erittäin vähän kerralla. Hoitovedestä 100 ml:n koko on hyvä ja jos olisin itse valinnut boxiin tuotteita olisin laittanut Antipodesin naamion normaalikokoisena tuotteena, koska sitä kuluu eniten pakkasen ja viiman aikana hoitoveden lisäksi. Sy-voiteiden ongelmana on itselläni ollut se, että ne ovat hyvin harvoin tarpeeksi kosteuttavia omalle rutikuivalle iholle ja niinpä olen levittänyt silmänympäryksille usein samaa tuotetta kuin muualle kasvoille enkä ole kokenut tässä mitään ongelmaa 😊.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat