Davroe hoitoaineet – ihastusta ilmassa

Olen ollut aina hiustuotteiden suhteen hyvin valikoiva, koska hiusraukkaani on käsitelty vaalennusaineilla viimeiset 3 vuotta putkeen (voi olla, että 4 vuotta on jo mennyt). Tämä on luonut kuivan hiuksen, joka imee kaiken kosteuden itseensä. Näin ollen hiuksen luoma vaatimus hiustuotteelle on korkea. Toisaalta minä taas tahdon hiustuotteilta kevyttä ja tuuheaa hiusta, joka olisi terveen näköinen. Aika mahdoton yhtälö 3 kuukauden välein vaalennetulla tukalla. Myös hiusten pidemmäksi kasvatusprojekti on rapsakoittanut latvat pahaan kuntoon.

Kerran hamassa menneisyydessä sain valita Lykon verkkokaupasta* vapaasti hiustuotteita ja huomasin brändin nimeltä DAVROE. Tuotteet kuulostivat hyviltä ja päätin täysin ilman odotuksia tilata niistä kaksi hoitoainetta testiin.

Davroen tuotteilla saat pehmeät kiharat

Mikä Davroe?

Davroe on australialainen brändi, joka on keskittynyt laadukkaisiin luonnollisiin hiustuotteisiin. Tiettävästi Australian sääolosuhteet ovat vielä meidän pohjoisen ilmoja haastavammat, joten toivoin tuotteiden olevan hyviä kuivalle hiukselle. Davroella on hyvin vahvat arvot tuotteidensa taustalla: luonnollinen, vegaaninen ja 100% australialainen. Mielestäni hyvät arvot valittu. Ei liian korkealentoista vaan rehellistä. Toisaalta brändin omistavalla Dresslierillä on pitkät perinteet alalla.

Kaikki Davroe tuotteet ovat siis luonnonmukaisia, jonka lisäksi niistä on jätetty pois parabeenit ja sulfaatit. Luonnollisuudella haetaan sekä hellyyttä hiuksille ja hiuspohjalle että ympäröivälle luonnollemme. Aina kun kuulen luonnollinen sanan hiustuotteissa alan pelätä pesutulosta, mutta yllättikö tämän brändi tässä asiassa.

Tuotteissa toistuu raaka-aineissa viinirypälesiemenuute, oliivinlehtiuute ja kakadumarjauute. Jokaisella raaka-aineella on selkeä funktio, mikä on plussa mielestäni brändin raaka-ainevalinnoissa.

Testaamani Davroen tuotteet

Davroen tuotteita myy Lyko

Kun sain valita tuotteet Lykon verkkokaupasta, oli oma shampoo tilanteeni hyvä, joten kaappasin ostoskoriini kaksi erilaista hoitoainetta. Toinen niistä on arkikäyttöön sopiva ja toinen tehokosteuttava naamiomainen hoitotuote.

Replenish – Jojoba Creme Treatment*

Yksi superyllättäjistä mitä olen 2021 kokeillut. Todella tuhti 5 minuutin tehokosteutus, joka elvyttää pahemminkin kuivahtaneen tukan. Itse olen yhdistänyt saunomiseen ja sillä saa silkkisen pehmeät hiukset. Sisältää Davroen oman Colour protect complex -yhdisteen, joka säilyttää värjätyn hiuksen sävyä pidempään. Tuotteessa yhdistyy quinoan proteiinit, jotka palauttavat hiuksiin kiiltoa ja pehmeyttä sekä jojobaa, joka korjaa ja vahventaa hiusta. Täydellinen kombo ainakin minun hiukselle. Voi toki tuntua jonkun muun hiuksesta liian tuhdilta. Tämän kohdalla perus ohut hius voi tuntua nopeastikin rasvaiselta, joidenkin mielestä.

Moisture Senses – Hydrating Conditioner*

Tämä hoitsikka on hieman edellistä kevyempi ja minusta varsinkin arkikäyttöön sopivampi näistä kahdesta. Se lupaa kiiltoa ja kosteutusta ja antaakin juuri sitä. Yhdistettynä edelliseen maskimaiseen tuotteeseen se toimii todella hyvin jopa käsiteltyyn hiukseen. Lisäksi se vähentää hyvin sähköisyyttä näin talven pakkasilla. Tässä tuotteessa on samaa quinoa proteriinia, joka elvyttää hiusta ja sen seurana arganöljyä, joka kosteuttaa hiuksia tehokkaasti. 

Minusta molemmissa tuotteissa parasta on riittoisuus ja pakkaus. Molemmat pakkaukset kuluttavat tuotteen kokonaan purkista, eikä kallista tuotetta jää käyttämättä pullon pohjalle. Molempien tuptteiden hoitavuus käsitellylle ohuelle hiukselle on täydellinen minulle. Vaikka ensimmäinen on tuhti, niin se ei tuki päänahkaa. Näiden kahden kanssa olen saanut pidettyä hiukset erittäin hyvässä kunnossa pakkasillakin, eikä ole kokoajan sähköinen olo.

Toki täytyy sanoa, että molemmat ovat kohtuu hinnakkaita reilun 20€ hinnallaan, mutta ne kestävät hyvin käytössä. Itselläni nämä ovat olleet käytössä joulukuusta asti ja olen vasta raapaissut pintaa niissä.

Shampoita en ole vielä brändiltä testannut, mutta nämä kaksi hoitoainetta vakuuttaa ehdottomasti minut. 

Davroen hoitoaineet olivat minun mieleeni

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanne - Never30again blogi

Moi, olen Hanne ja olet enemmän kuin tervetullut lukemaan minun ikäkriisiäni 30+ naisen ihokriisin muodossa. Rakastan korealaista kosmetiikkaa, mutta testaan kaikkea länsimaalaisista luonnonkosmetiikan kautta korealaiseen. Mitä oudompi tuote, sitä paremmat kiksit saan sen testaamisesta.

Seuraa somessa

Suosituimmat