CHOK CHOK BOX parantaa juoksuaan helmikuussa

KOKOSKINin* CHOK CHOK BOX paransi mielestäni juoksuaan nyt toisessa laatikossa, joka ilmestyi helmikuussa. Tuotteet olivat tässä toisessa boksissa vielä paremmat kuin edellisessä. Kuitenkin yhtä aikaa tuotteet olivat sellaisia mitä edellisestä ei ole vielä tullut, joten nyt alkaa pikkuhiljaa olemaan koko ihonhoitorutiini kasassa.

Jos haluat nähdä mitä edellisessä Tammikuun boxissa oli, niin klikkaa tästä.

Mikä ihmeen CHOK CHOK BOX?

CHOK CHOK BOX on Suomen ensimmäinen puhtaasti K-beauty tuotteita sisältävä kuukausittain ilmestyvä boksi. Kestotilaajana saat joka kuukausi yllätyksenä kotiisi korealaisen kosmetiikan ihanuuksia. Boksissa on joka kerta vähintään yksi täysikokoinen tuote sekä delux matkakokoisia tuotteita (1-2kpl) testiin. Näiden lisäksi boksissa on aina kolme erilaista yllättävää kangasnaamiota, joita ei välttämättä ole myynnissä ihan jokaisessa kotimaisessa korealaista kosmetiikkaa myyvässä verkkokaupassa. Joukkoon lisätään korealaiseen tapaan myös näytteitä Kokoskinin valikoiman tuotteista. Puhtaasti ei luvata jokaiseen boksiin meikkituotteita tai korealaisia härpättimiä.

Chok Chok Box sai oman kuosin helmikuun boksiin

Boksi maksaa 34,99€/kk sisältäen postikulut Suomeen. Tilaus on helppoa tehdä Kokoskinin verkkokaupasta*. Tilauksen voi myös peruuttaa milloin haluaa kätevästi, jos tuntuu, että purkkeja kertyy liikaa nurkkiin.

Helmikuun CHOK CHOK BOX - Glow and Bright?

Helmikuu 2021 CHOK CHOK BOX sisältö

Helmikuun boksi oli ensimmäistä kertaa CHOK CHOK BOXin uudessa kuosiboksissa. Vaikka en niinkään itse välitä pakkauksesta, mutta onhan se osa fiilistä, kun on kyse korealaisesta kosmetiikasta. Postituksen ajaksi boksin päälle oli suojaksi laitettu muovi, jotta laatikko on kotona kaunis ja tahraton Postin käsittelyn jälkeen. Itse en niinkään siitä myöskään välitä, mutta onhan laatikko kiva saada kauniina kotiin ja ymmärrän miksi boksi halutaan kotiin kauniina, onhan se osa kokemusta.

Nyt laatikossa oli mukana myös esittelykortti, jossa oli boksin tuotteet esiteltynä englanniksi. Suurin osa Suomen asiakkaista varmasti saa tästä tarvittavan tiedon irti ja kun boksia saa tilattua ympäri Euroopan, niin tämä on järkevä ratkaisu mielestäni. Kortin kääntöpuolella oli painettuna myös korelaisen ihonhoidon 10 askeleen ihonhoitorutiini. Mielestäni on kiva jos jokaisessa boksissa on myös infoa mukana. Innolla odotan mihin suuntaan tuo kortti kehittyy.

Tämän helmikuun boksin parasta antia oli kuitenkin tällä kertaa ehdottomasti sisältö, joka paransi laatuaan tammikuuhun verrattuna mielestäni. Boksissa on seuraavat tuotteet

  • BEAUTY OF JOSEON – Glow Serum (täysikokoinen)
  • BBIA – Lip Oil Balm (täysikokoinen)
  • LALARECIPE – Heart Goggle Brightening Mask
  • JUMISO – First Skin Brightening Mask
  • FRUDIA My Orchard Squeeze Mask Peach
  • 2kpl PACK AGE – Melt Me Softly Nose Mask
  • ISNTREE – Hyaluronic Acid Toner Plus (delux matkakoko)
  • PYUNKANG YUL – Nutrition Cream (delux matkakoko)
  • PYUNKANG YUL – Näyte setti, missä useita näyte pusseja

Lista on pitkä ja vaihteleva. Tuotteissa ei ole myöskään päällekkäisiä tuotteita pahasti verrattuna mitä saatiin tammikuun boksissa. Tämä boksi täydentää hyvin tammikuussa saatua sisältöä. 

Mitä mieltä olin helmikuun CHOK CHOK BOXin tuotteista?

Kun näin sisällön, niin olin todella innoissani. Olin jopa vähän ymmälläni, koska boksissa oli yhden luvatun täysikokoisen tuotteen sijaan kaksi. Beauty of Joseonin seerumi, joka muuten on ihana iholla. Tykästyin siihen ensi kokeilemalta ja yhdistettynä edellisen boksin Isntreen Green Tea Fresh Emulsion voiteeseen tekee hyvää talvikuivalle iholle tuoden siihen heleyttä ja kosteutta. 

BBIAn Lip Oil Balm oli vähän niin kuin bonus tässä boksissa ja se on täydellinen rapsakoille talvihuulille. Tämä sopii sekä päiväkäyttöön pakkasilla, että muina vuodenaikoina yönaamioksi huulille. BBIA tuotteen lisäksi boksissa oli kaksi Pack Age Melt Me Softly nenästrippiä, jotka voi melkein laskea täysikokoisiksi. Ne ovat mielenkiintoisia testata ja niin korealainen juttu.

Naamioissa oli tällä kertaa Lalarecipeä ja Frudiaa, jotka ovat nyt minulle tuttuja. Molemmat ovat mielenkiintoisia. Lalarecipe kuvauksellinen ja Frudia taas hyvä perus maski ihonkosteutukseen. Minulle tuntemattomampi on tuo Jumison maski, jonka pakkaus ei ole ihmeellinen, mutta herätti minun kiinnostuksen testata. Luultavimmin testaan sen ensimmäisenä näistä kolmesta.

Delux malleina boksiin oli uinut Isntreen yksi tunnetuimmista tuotteista Hyaluronic Acid Toner Plus. Tuotteen riittoisuuden vuoksi se kestää varmasti käytössä viikosta kahteen viikkoon riippuen paljonko käyttää. Lisäksi mukana oli Pyunkang Yulin Nutrition Cream, jonka kohdalla et tule pettymään. Itse tykkäsin tästä voiteesta muistaakseni paljon edellisellä kerralla, kun sain sen Style Koreanin testeripussista. Tämä delux näyte kestää käytössä varmasti vähintään kuukauden.

Näytepussukoina oli vielä mukana Puynkang Yulin ihonhoitorutiinin klassikot. Kiva lisä, mutta tiedätte mun mielipiteen kertakäyttönäytteistä. Toisaalta ne ovat hyvin korealainen juttu ja moni saattaa niistä tykätä, niin ovat kivoja boksissa.

Minusta tuotteet on valittu hyvin, niin ettei niistä kerry kaappeihin vielä näin alkuvaiheessa liikaa tuotteita. Voi toki olla että esim 6kk kohdalla alkaa tuntua että on liikaa purkkeja ja purnukoita. Toisaalta korealaisen kosmetiikan aloittelijalle tämä voi olla mahtava tapa päästä järkihinnalla kokeilemaan erilaisia tuotteita. Vaikka tämä sopii aloittelijalle, niin myös kokeneelle käyttäjälle, koska joukossa on kalliimpienkin tuotteiden näytteitä.

Vaikka boksi ei lupaa mitään tiettyä arvoa sisällölleen, mikä on minusta hyvä asia, ei se myöskään arvonsa puolesta ole päässyt minusta putoamaan vaan molemmat tähän asti tulleet boksit ovat mielenkiintoisia ja arvoltaan hyviä.

Mitä mieltä sinä olet tästä boksista?

Tuliko tilattua tämä?

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanne - Never30again blogi

Moi, olen Hanne ja olet enemmän kuin tervetullut lukemaan minun ikäkriisiäni 30+ naisen ihokriisin muodossa. Rakastan korealaista kosmetiikkaa, mutta testaan kaikkea länsimaalaisista luonnonkosmetiikan kautta korealaiseen. Mitä oudompi tuote, sitä paremmat kiksit saan sen testaamisesta.

Seuraa somessa

Suosituimmat