Catrice Lift Up ripsari – murtumisen mestari

Olen ollut viime kesästä asti operaatiossa löytää hyvä arkiripsari, joka ei hajota pankkia hintansa puolesta. Jotenkin tämä tuntuu mission impossiblelta minun kohdallani. On siis aika aloittaa tuloksien rääpiminen pikkuhiljaa, koska pitäähän näiden pitkällisten testien tulokset jakaa teillekin. Vaikkakin ne eivät välttämättä ole mairittelevia. Ensimmäisenä tiskille pääsee Catrice Lift Up -macara…

Catrice Lift Up lupaa volumia ja nostetta

Olen ollut inan skeptinen antamaan mahdollisuuden super halvoille ripsiväreille, koska en vaan ole törmännyt hyvään sellaiseen vielä bloggaajan urallani. Catricelle päätin antaa mahdollisuuden, koska se lupasi paljon vähällä rahalla. Siinä luvattiin olevan ripsiä kohottava teknologia, joka tuo näyttävyyttä ja kaarevuutta yhdellä vedolla. Nämä on suuria lupauksia alle 6€ ripsiväriltä, joten olihan se mahdollisuus annettava, koska jos tuote oikeasti toimisi niin se olisi aika mieletön juttu.

"Catricen Lift Up Volume & Lift Mascara -ripsivärin kohottava teknologia tuo ripsiin pitkäkestoista näyttävyyttä ja kaarevuutta vain yhdellä vedolla."

Valkkasin testiin normiversion, mutta tästä mascarasta löytyy vedenpitäväkin vaihtoehto. En ole varsinaisesti kumiharjojen ystävä, mutta viime kesän kokeilu Maybellinen Sky High mascaran kanssa on avannut ajatukset kumiharjan mahdollisuuksille. 

Tämän mascaran kumiharja on massiivinen ja siinä on harjaksia jännästi alueittain. Harjaan tarttuu onneksi vain vähän ripsiväriä ja harjakset erottelevat ripset hyvin mielestäni. Harjakset on kuitenkin kohti pitkät ja siinä missä ne erottelevat yläripset hyvin, niin niillä on todella vaikea löytää ”mitättömiä” alaripsiä ilman että osuu ihoon tai tökkää silmään.

Catrice Lift Up -mascara käytössä

Kuten alla näkyy, niin minun tikkusuoriin kohtuu lyhyisiin ripsiin ei tämä ripsiväri auttanut. Testin tein ilman ripsentaivuttimia, jotta näin tekeekö ripsiväri sen mitä lupaa eli näyttävyyttä ja kaarevuutta. No, näettehän itsekin. Pettymyshän tämä oli. Ei tämä ripsiväri eroa mitenkään perus arkiripsareista, jotka ei lupaa kuuta taivaalta. Toisaalta noin 6€ hintakaan ei räjäytä mieltä tai tuota harmistusta.

Muutoin tuote on ihan perusripsarin oloinen. Levittyy hyvin ja kerrostuu ilman paakkuja. Näyttävyyden saamiseksi saisi varmaan pakata kerroksen jos toisen. Enkä usko kerroksien lisäävään kaareutusta sittenkään. Alaripsiin en tahtonut saada tätä osumaan, koska harjakset on pitkät.

Catrice Lift Up Mascara 2 kerrosta juuri levitettynä ilman taivutusta
Catrice Lift Up Mascara 4 tuntia levityksestä

Pettymyksen aallot iskivät kun tunnit alkoivat kulua levityksestä, koska tämä ripsiväri vie karisemisen ihan omalle uudelle levelille. Ilman hinkkaamista tai hankaamista kotona etätöissä tämä vain karisi pois. Yllä kuva 4 tuntia levittämisestä ja ei tuota nyt millään hyvälläkään voi sanoa pysyväksi ripsiväriksi. Mahdollisesti vedenkestävä on parempi vaihtoehto. Tätä voi kutsua poispestävän sijaan käytössä häviäväksi.

Kuten varmaan arvaatte, niin ei mene minulla jatkoon ja täydellisen arkiripsarin metsästys jatkuu.

Mikä on sun luotto arki ripsari?

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat