BP Hair magneettiripset pitkäaikaiset arkikaverini

*mainos+ale-koodi* Kesä lähestyy kovalla kohinalla ja on aika alkaa pohtimaan meikkiin liittyviä haasteita kesäkelillä. Itsekin tällä viikolla testailin ensimmäisiä kesän meikkivaihtoehtoja. Niiden kaveriksi sopi mainiosti  BP Hairin magneettiripset. Ne ovat käytössä helpot, eikä ne pääse karkaamaan urheillessakaan.

Tällä hetkellä BP Hairin kuluttajaverkkokaupassa kaikki magneettiripset tarjouksessa -40%, jonka lisäksi saat koodilla ’never30again’ 10% lisä-alen kassalla kaikista tuotteista ostoskorissasi (myös ale tuotteista).

Kuvassa käytössä BP Hair Magneettiripset malli PANDORA

BP Hair tuotteet

BP Hair on tunnetumpi kampaamoalan ammattilaisille, mutta pikkuhiljaa heidän tuotteet alkavat tulla tutuiksi kuluttajille. Itse olen päätynyt käyttämään BP Hairin tuotteita hiustenhoitotuotteiden kautta, kun oma monesti vaalennettu hiukseni on todella vaativa niiden osalta. BP Hair on laajentanut valikoimaansa viime vuosina laajemmaksi. Yksi isoista tuoteryhmistä on magneettiripset, joilla on erittäin hyvä maine asiakkaiden keskuudessa.

BP Hairilta löytyy ihan kaikkea pinneistä hiustenpidennyksiin ihan kuluttajaverkkokaupasta kaikkien saatavilta. BP Hairin omat tuotteet ovat laadukkaita ja kestäviä käytössä. 

BP Hair Magneettiripset

BP Hair Magneettiripsiä löytyy kahdenlaisissa pakkauksissa. Hieman tyyriimmässä pakkauksessa on kaksi erilaista lookkia samassa pakkauksessa: kevyempi päivälookki ja tuuheampi iltalookki sekä pinsetit asettelua varten. Edukkaammassa pakkauksessa on vain ns. päivälookki, jossa yläripsinauha ja kiinnitykseen 4 pikkumagneettia.

Kuvassa BP Hair Magneettiripsien päivämallin BRIDGET, jotka ovat omat suosikkini

Magneettiripset on kiva ratkaisu varsinkin, jos haluat tuuheutta arkiseen käyttöön, mutta et halua leikkiä ripsiliiman kanssa. Itselläni ei oikein mikään ripsiliima pysy koko päivää, vaan ripsi pääsee irtoamaan, joten olen pikkuhiljaa vaihtanut näiden käyttöön, koska ei tarvitse huolia pysymisestä edes maskihuuruissa.

Monelle kynnyskysymys magneettiripsien hankinnassa on niiden asentaminen. Ja kyllä myönnän, että aina välillä ei vain onnistu. Alussa tuntuu ettei niitä saa millään ilveellä silmiin, mutta kun oma tekniikka löytyy, niin ne asettuvat paikalleen hyvin nopeasti. Tämä vaatii toki harjoitusta eli jos luovutat ja jätät ne laatikkoon ensimmäisen vastoinkäymisen myötä, niin ei ole sun juttu. Itse en ole vielä oppinut iltalookin asentamista, mutta näisen ollessa minulla arkikäyttötuote, niin en ole kaivannutkaan.

Tekisin niin mielelläni oman asennustekniikkani videon, mutta itse kärsin näköhaasteista ja isoista käsistä niin oma tekniikkani on hyvin hassun näköistä näpertämistä. BR Hairin Facebook sivuilla on ollut hyviä edustajien videoita, joista saa vinkkejä.

Oma vinkkini magneettiripsien käyttöön on käyttää ylävesirajaan tummaa rajauskynää ennen asentamista. Tällöin ripsien ala magneetit eivät näy niin selkeästi valmiista lookista.

Toinen vinkkini liittyy magneettiripsien valintaan ja ostamiseen. Eli seuraa myyjää aikasi ja kysy vaikka testituloksia maahantuonnista. On kuitenkin kyse omien silmiesi lähelle tulevasta tuotteesta, niin et halua mitään epämääräisiä ainesosia silmiisi. Vastuullisella myyjällä on nämä tulokset tarjota.

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat