Uus tukka BIOZELLin Color Maskilla

*tuotteet saatu* Kotimaisen Biozelin tutut COLOR MASKit ovat saaneet uuden freesin kotimaisen suunnittelijan pakkaukset. Sisältö on kuitenkin edelleen sama toimiva, jota olen itse käyttänyt pitkään, varsinkin oranssin ja punaisen hiuksen ylläpitoon ja jopa vaalean pohjan kokonaiseen sävyttämiseen. Jukka Puljujärvi suunnitteli pakkauksille ”white canvas” -tyylisen pakkauksen, koska tuotteet ovat inspiraation lähde kotisävyttelijöille. Sävyjä voi sekoittaa ja kehittää oman omaan persoonaan sopivan yhdistelmän tai käyttää suoraan putelissa olevaa sävyä.

Kuvan hiukset sävytetty BIOZELL Color Mask FROZEN MOCHA sävyllä

Miksi olen itse pitänyt BIOZELLin Color Maskeista

Koska olen pitkään jo vaalentanut hiukseni eri sävyisiksi blondeiksi, niin color maskit ovat olleet hyvä vaihtoehto muuttaa sävyä vähän väliä rasittamatta jo vaalennuksesta itseensä ottanutta hiusta. Oma hiukseni, joka on punaiseen taittava, ei välttämättä imaise kaikkia color maskeja, mutta nuo oranssit ja punaiset tarttuu kohtuu kivasti. Näin olen päätynyt usein noihin oransseihin ja punaisiin tämänkin sarjan suhteen.

BIOZELLin tuotteissa olen pitänyt siitä, ettei niissä ole mitään ylimääräisiä tuoksuja. Näin kemikaalikuorma vähenee edes vähän, kun haluaa sävyttää hiusta. Toiseksi BIOZELLin tuotteet ovat olleet todella hoitavia ja tarttuneet kuivaan hiukseeni hyvin. Näiden lisäksi tuotteet ovat vegaanisia ja antavat hiukselle ihanaa kiilto hoitamalla hiusta sävyttämisen aikana. Yksi tekijä on minulle se, että näitä voi sekoittaa olemassa oleviin hoitoaineisiin vaaleamman tuloksen saavuttamiseksi tai käyttää suoraan intensiivisen sävyn saamiseksi.

Uusi sävy kevääksi

Sain Success Story PR otti yhteyttä ja kysyi olisinko kiinnostunut testaamaan BIOZELLin Color Maskeja, olin ihan valmis muutamaan alku keväästä valitsemaani office tukkaa räväkämpään. Annoin kuitenkin Instagram seuraajieni valita jatkammeko ruskealla office tukalla vai otetaanko keväistä oranssia kutreille. Äänestys päättyi ruskeaan, mutta loppu tulema ei ollutkaan niin vaalea kuin ajattelin, mutta FROZEN MOCHA sävyte olikin erittäin kaunis lopputulokseltaan.

Itselläni on pohjalla vaalennettu hius, joka imaisee kaikki sävyt kuin synnit syvälle hiukseen, jonka vuoksi saan intensiivisen sävyn jo näillä color maskeilla aikaiseksi. Oikeastaan se on ollut syy miksi suosin kampaajalla vain vaalennusta, koska voin vaihtaa sävyä helposti sävytteillä.

FROZEN MOCHA-sävy oli aluksi mielestäni kovin tumma, mutta muutamalla pesulla se haalistui kauniiksi ja olen alkanut pitämään siitä. Tulee loppu purkkikin käytettyä tämän ylläpitoon. Saa koronareuhkani kasvaa rauhassa, kun tämän haalistuva sävy ei erotu omasta juurestani niin pahasti.

Color Maskit ovat niin kesä juttu, koska voit leikitellä kirkkaammillakin sävyillä ilman kuukausien sitoutumista sen sävyn kantamiseen.

Biozell Color Mask FROZEN MOCHA 4 pesun jälkeen - haaliskuu kauniisti

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat