Biodellyn Ystävämyyntien tärpit

Tämän viikon loppu on pyhitetty selkeästi tarjoushaukoille, koska myös BIODELLYllä* on käynnissä 17.3-21.3 Luonnonkosmetiikan paras ystävämyynti. Näillä ystiksillä on lähes koko Biodellyn* valikoima -20%, jonka lisäksi yksittäisiä tarjouksia jopa -55%, joten kannattaa tsekata jos omat suosikit sattuvat olemaan tarjouksessa.

Mitä itse nappaisin Biodellyn ystiksiltä?

Ensimmäisenä mylläisin varmasti BYBI Beautyn seerumeita, jos minulla ei niitä olisi jo ennestään paria. Tällä kertaa itse sain valita itselleni testiin Blueberry Boosterin ja Mega Mistin, joita molempia on kehuttu paljon. Ensi kokeilulta Mega Mist tuntuu aivan ihanan kosteuttavalta.

EVOLVEn tuotteet ovat myöskin nyt tarjouksessa. Tarjous koskee myös näitä testi pakkauksia, joissa saat kohtuu hinnalla testata EVOLVEn suosituimpia tuotteita ja päättää haluatko sijoittaa täysikokoiseen tuotteeseen niiden kohdalla. Pakkauksessa olevat matkakoot ovat reiluja ja riittävät varmasti 2-3kk testaamiseen, jolloin on helppo tehdä lopullinen ostopäätös.

Itse olen nyt testannut Discovery Box: Smart Aging pakkausta, jossa ikääntyvälle iholle tuotteita. Eikä minulla ole mitään huonoa sanottavaa näistä tuotteista.

Viimeisenä kaivelisin tarjouksista luonnonkosmeettisia aurinkotuotteita  tulevaan kevään auringon paisteeseen. Nyt alkaa olla viimeinen hetki aloittaa aurinkosuojan käyttö, jos sen nyt on talven ajaksi jättänyt pois ihonhoitorutiinista.

ALGA MARIKSEN aurinkovoiteet tuntuvat miellyttäviltä ensikokeilulta ja mikä parasta valikoimasta löytyy myös aurinkosuoja huulille, joka on minusta nykyään harvinaisempaa.

Näillä tärpeillä itse lähtisin liikenteeseen. Nyt on kuitenkin muistettava, että en ole luonnonkosmetiikan suurkuluttaja vaan sekakäyttäjä, joten saatan missata vinkeissäni jonkin super hyvän tuotteen, joten kannattaa myös tsekata muiden bloggaajien tärpit.

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanne - Never30again blogi

Moi, olen Hanne ja olet enemmän kuin tervetullut lukemaan minun ikäkriisiäni 30+ naisen ihokriisin muodossa. Rakastan korealaista kosmetiikkaa, mutta testaan kaikkea länsimaalaisista luonnonkosmetiikan kautta korealaiseen. Mitä oudompi tuote, sitä paremmat kiksit saan sen testaamisesta.

Seuraa somessa

Suosituimmat