Biodelly YSMYt alkavat

[mainos] Selkeä kevään merkki on Biodellyn ystävämyynti soljahtaa mainoksiin. Niin käy myös tänään! Viikkoja on ollut upea keli ulkona ja kevät alkaa toden teolla yöpakkasista huolimatta kohisemaan. Pajunkissatkin jo kurkistaa! Katsotaan mitä itse haalin ennakkoon heidän valikoimastaan. Joukossa on paljon minulle uusia tuotteita, mutta myös yksi oma tuoksuterapiasuosikkini.

Mitä luonnonkosmetiikan ihanuuksia keräsin Biodellyn YSMYiltä testiin...

Olen koettanut ylläpitää vuoden vaihteen siivoustalkoiden jälkeen jonkinlaista järkeä tuotehankinnoissa ja PR-lähetysten vastaanotossa. Kerään ympärilleni vain inspiroivia ja mielenkiintoisia tuotteita. Toivon näin saavani teille esittelyyn vain tuotteita, jotka herättävät mielipiteitä. Luonnonkosmetiikan saralla uutuuksia on tullut viime vuosina paljon ja innolla valitsinkin uutta testiin.

Omaan ostoskoriini ui AIVA THE CREAM- kasvovoide melkein ensimmäisten tuotteiden joukossa. Minimalismi on ihonhoidossa yksi nouseva trendi kotimaisen kosmetiikan trendin vanavedessä. Tämä ei ole huono nouseva trendi mielestäni ja mielenkiinnolla testaan uusia tuotteita. Aiva on Jonna Jalkasen kehittämä tuotesarja, jonka tavoite on ollut luoda monikäyttötuotteita. Voisiko Aivaa kutsua kotimaisen kosmetiikan kapinalliseksi, koska heidän ideologiansa ei usko esimerkiksi kasvoveden käyttötarkoitukseen. Mielenkiintoinen brändi ja tutustun varmasti lisää.

Vuoden tauolla olen tainnut tippua totaalisesti uutuuksien kelkasta kotimaisessa kosmetiikassa, koska en ollut missään kohtaa huomannut, että LUONKOS on julkaisut jauhemaisia puhdistustuotteita puhdistuskakkujensa kylkeen. Näin ollen koriini ui CLARITY CLAY POWDER CLEANSER – kasvojen puhdistustuote. Onko seuraava päätään nostava trendi jauhemaiset tuotteet, koska niitä alkaa varsinkin kotimaisessa kosmetiikassa ilmestymään pikkuhiljaa. Niiden hyvä puoli on säilyvyys ja usein monikäyttöisyys. Minulla oli jo ennestään Kolme Cosmeticsin kaurapuhdistustuote, joten valitsin kahdesta vaihtoehdosta saviversion testiin.

Näiden kahden täysin minulle uuden tuotteen lisäksi nappasin JOIKia testiin kahden tuotteen muodossa. Viime vuonna testasin JOIKin kaksi faasista kasvovettä, joten Misellivesi oli hyvä lisä. Lisäksi kaipasin aamuihin jonkin nopean puhdistustuotteen.  CHOCOLATE & PINK CLAY FIRM & LIFT FACIAL MASK taas pääsi koriin vain puhtaasti kahvin vuoksi. En osaa vastustaa hyvää naamioita, joissa on kahvia. Viimeisenä tuotteena valitsin kotimaisen PURE=BEAUTYn HYDRA BOOSTER-seerumin, koska on ilo nähdä kotimainen seerumi, joka ei ole öljypohjainen, mutta kuitenkin luonnonkosmetiikkaa.

Ennakkosuosikki tuo Biodellyn Ystävämyynneillä...

Tämä tuote on vain niin jumalaisen tuoksuinen, FLOW COSMETICS COCOLEMON – vartalokuorinta! Olen ostanut tämän ensimmäistä kertaa I Love Me -messuilta ja hullaannuin täysin sen tuoksuun. Sopivasti kirpsakkaa sitruunaa yhdistettynä makeaan kookokseen sillai oikealla tavalla. Varsinainen tuote on myös erittäin miellyttävä iholla. Kuorii hyvin norsunnahkaakin, mutta kun antaa sokerin vähän sulaa iholla, niin herkempikin iho voi nauttia tuotteesta.

Vartalon kuorinta tuotteita on nyt hyvä haalia muutamia kaappiin kun kesäkausi alkaa. Jos vähänkään ajat säärikarvoja, niin kuorinta on hyvästä, se ennaltaehkäisee sisäänkasvaneita karvoja.

Kuluta kohtuudella

Ennen kuin paukautat all in alennusmyyntien saloihin, niin pohdi mitä tarvitset ja mitä sinulla on jo kaapissa. Osa ekologista kuluttamista on myös pohtia ”tarvitsenko tätä tuotetta oikeasti”. Ei ole ok hankkia tuotetta vain trendin tai hankkimisen halun takia. Samalla kun pohdit tätä, niin et myöskään haaskaa rahaa tuotteeseen, joka päätyy lopulta roskiin.

Näillä saate sanoilla, iloisi ystävämyyntejä ja hyvä löytöjä teille kaikile!

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat