BB-voide pussissa !?!

Uusi pakkaustrendi valtaa Korean kosmetiikka genreä. Aina hyvin pakkaus orientoitunut korealainen kosmetiikka teollisuus on herännyt kauniiden, massiivisten pakkausten tuottamaan muovijätteeseen. Myös entistäkin ympäristötietoiset asiakkaat alkavat odottamaan ympäristöystävällisempiä pakkauksia. Selkeästi halutaan ennemmin hyvä laadukas tuote kuin kaunis pakkaus. Toki edelleenkin ihanat pastellit kawaityyliset pakkaukset valloittavat sydämiä.

Kosmetiikkaa pusseissa

Jotkut brändit ovat tuoneet testereiden lisäksi tai sijasta tuotteita, jotka on pakattu pusseihin. Näin tuotteen hinta on saatu alas ilman sisällön laadun kärsimistä. Toki tuote ei ole ”mediaseksikäs” liikkeen hyllyssä. Tämä nähtiin jo Suomessakin kun Citymarketin hyllyssä MISSHAn naamiopussukat jäivät pyörimään. Myös kotealaiset asiakkaat valitsevat tuotteet pakkauksen mukaan. Toisaalta, jos tuote on suunniteltu vain verkkokauppamyyntiin, ei tätä ongelmaa, kuten tässä testaamassani EYENLIP BB Cream.

EYENLIP on BeautynetKorean oma brändi, joka on nyt ollut markkinoilla jonkin aikaa. Suomessa Eyenlippiä edustaa Beautyko hyvin suppealla valikoimalla. Esimerkiksi nämä pussituotteet eivät ole valikoimissa. Olen testannut laajasti valikoimaa mielenkiinnosta, koska hintataso on lähes naurettavan halpa.

Voiko euron Eyenlip tuote olla hyvä?

EYENLIP BB Cream on hinnaltaan lähes aina dollarin luokkaa. Tuote lupaa sulautumisen ihoon levittämisen jälkeen, kuten moni korealainen BB ja CC tuote lupaa. Sävyjä on kolme Light (#21), Natural (#23) ja Dark (#27). Itse valitsin Light sävyn, joka näytti tuubista ulos tullessaan inan liian tummalta omalle iholleni, mutta levittämisen myötä se todellakin sulautuu ihoon ja ihon sävyyn. Toki tämä Light sävy on todella vaalea sävy.

Tuote levittyy parhaiten iholle sormin. Blenderi jättää siihen jännän ”karvapinnan”, eikä se levity riittävän tasaisesti mielestäni. Sudilla sen saisi ehdottomasti ohuelti levitettyä, mutta sudin vedot jäävät näkyvikn, jolloin viimeistely sormin olisi tarpeen. Koostumukseltaan voide on paksua ja peittävyys on BB-voiteeksi huippuluokkaa. Pienet näpyt jäivät hyvin alle. Tuotetta voi kerrostaa ilman, että se rullaa, mutta en nähnyt sitä suuremmin tarpeelliseksi hyvän peiton myötä.

Tuotteessa on myös korelaisien BB- ja CC-voiteiden korkea UVA ja UVB suoja, joka tekee tuotteesta vieläkin paremman kesän helppoon ja huolettomaan käyttöön. Kun tuote mukautuu ihon sävyyn, niin kesällä ei tarvitse välttämättä sekoitella ihan heti uutta sävyä.

Lopputulos on hyvin kiiltävä ja juuri korealaisten ihannoima kostean näköinen. Viimeistelin itse voiteen Innisfreen No-Sebum puuterilla, koska en välitä kiiltelevästä lopputuloksesta ja tykkään käyttää puuterimaista poskipunaa ja highlighteriä. Nestemäisten tuotteiden kanssa tästä tuotteesta tulisi ihan mielettömän kaunis lopputulos.

Tuote pysyy hyvin iholla päivän ajan, varsinkin tuon puuterin kanssa. Loppupäivästä se jää vähän ”kellumaan” rasvoittuvan ihkn päälle ja tuntuu hapettuvan entistä vaaleammaksi. Kauempaa katsottuna tämä ei ole huonojuttu, mutta läheltä erottumisen näkee varsinkin nenän pielistä.

Euron tuotteeksi on kuitenkin kyse minusta erittäin laadukkaasta tuotteesta. 20g pussista käyttää varmasti noin 10 kertaa, jolloin käyttöhinta on kohtuullinen. Ainoa mitä mietin on todellinen roskan määrä, jos tätä käyttäisi päivittäin, versus perinteinen pakkaus. Näin oikeaa sävyä etsiessä tällainen näytettä suurempi pussi on kiva, kun voi testata pidempään kuinka toimii eri olosuhteissa.

Pussi on kätevä kuljettaa mukana, mutta arjessa se voi tuntua kömpelöltä. Omalla tavalla kaipaan sitä kosmetiikan luksusta hieman, jonka vuoksi tämä tuote jää luultavimmin kokeilun tasolle. Ehdottomasti testatkaa, jos tilaatte BeautynetKorealta joitain muita tuotteita. Psst… Eyenlipin sheet maskit lähes aina tarjouksessa 10kpl alle 2 dollaria!

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat