Alehaukat huomio: PIXI Glow Tonic tarjouksessa Lykolla

Pikapostaus alehaukoille, koska huomasin yhden oman suosikkituotteeni LYKO*lla erittäin hyvässä alessa. Kyse on siis PIXI Glow Tonicista*. Kulttimaineen saavuttanut Glykolihappokasvovesi, joka kirkastaa ihoa nopeasti. Jos et ole aiemmin käyttänyt happokuorintoja, niin tämä kasvovesi on mielestäni hyvä aloitustuote ihon harjoittamiseen happokuorinnoista. Itselläni tämä kasvovesi on ollut jo vuosia käytössä harmaanihon pelastamisessa. Iltarutiiniin syväkosteutuksen kanssa yhdistettynä tämä tekee ainakin minulle taikoja. Aamulla iho on freesimpi ja kirkkaampi.

Mielestäni 11,60€ on hullunhalpa hinta PIXIn Glow Tonicista 250ml pullossa!

En tiedä onko LYKOlla* käynyt jokin virhe hinnoittelussa, kun tämän edellinen tarjoushinta oli oman Instagramini mukaan 14,50€ samaisessa verkkokaupassa. Näyttäisi, että tuota jo hyvää alehintaa on laskettu ja 250ml pullon saa 11,60€ hintaan*. En voi taata kuinka kauan, koska hinta on melkein -50% PIXIn oman verkkokaupan hinnasta. Lisäksi vieressä on 100ml matkakokoputeli 14,32€ tarjoushinnalla. Eli nyt on hyvä hetki tarttua 250ml pullon tarjoukseen!

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat