Alehaukat huomio: PIXI Glow Tonic tarjouksessa Lykolla

Pikapostaus alehaukoille, koska huomasin yhden oman suosikkituotteeni LYKO*lla erittäin hyvässä alessa. Kyse on siis PIXI Glow Tonicista*. Kulttimaineen saavuttanut Glykolihappokasvovesi, joka kirkastaa ihoa nopeasti. Jos et ole aiemmin käyttänyt happokuorintoja, niin tämä kasvovesi on mielestäni hyvä aloitustuote ihon harjoittamiseen happokuorinnoista. Itselläni tämä kasvovesi on ollut jo vuosia käytössä harmaanihon pelastamisessa. Iltarutiiniin syväkosteutuksen kanssa yhdistettynä tämä tekee ainakin minulle taikoja. Aamulla iho on freesimpi ja kirkkaampi.

Mielestäni 11,60€ on hullunhalpa hinta PIXIn Glow Tonicista 250ml pullossa!

En tiedä onko LYKOlla* käynyt jokin virhe hinnoittelussa, kun tämän edellinen tarjoushinta oli oman Instagramini mukaan 14,50€ samaisessa verkkokaupassa. Näyttäisi, että tuota jo hyvää alehintaa on laskettu ja 250ml pullon saa 11,60€ hintaan*. En voi taata kuinka kauan, koska hinta on melkein -50% PIXIn oman verkkokaupan hinnasta. Lisäksi vieressä on 100ml matkakokoputeli 14,32€ tarjoushinnalla. Eli nyt on hyvä hetki tarttua 250ml pullon tarjoukseen!

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanne - Never30again blogi

Moi, olen Hanne ja olet enemmän kuin tervetullut lukemaan minun ikäkriisiäni 30+ naisen ihokriisin muodossa. Rakastan korealaista kosmetiikkaa, mutta testaan kaikkea länsimaalaisista luonnonkosmetiikan kautta korealaiseen. Mitä oudompi tuote, sitä paremmat kiksit saan sen testaamisesta.

Seuraa somessa

Suosituimmat