7 päivää, 7 kangasnaamiota – tyhjätään kokoelmia

Kaikille, jotka ovat jossain vaiheessa ihonhoitohulluuttaan, hurahtaneet korealaiseen kosmetiikkaan on kertynyt nurkkiin kangasnaamioita yli todellisen tarpeen. Jos olet välttynyt tältä, niin onnittelen, koska sinulla on hyvin vahva suhteellisuuden taju, verrattuna minuun. Koko korealaisen kosmetiikan innostukseni alkoi kangasnaamioista, vaikkakin ensimmäiset K-beauty tuotteet eivät olleet minulla naamioita. Edelleenkin pidän niitä helppoina ja nopeina ihonhoitovälineinä, vaikka ne välillä tuntuvatkin unohtuvan kaiken muun kosmekaaoksen keskellä omaan laatikkoonsa.

Nyt onkin aika haastaa se laatikko, missä sinulla pyörii naamioita käyttämättömänä ja tehdä viikon ihonhoitohaaste, jossa käytetään 7 erilaista naamiota juurikin siitä laatikosta. Uusia ei saa ostaa, mutta uskon, että näillä spekseillä jokainen löytää olemassa olevasta kokoelmastaan sopivat sheet maskit tätä haasteta varten.

Jos teet haasteen blogissasi, niin lisää kommenttikenttään oman blogitekstisi linkki, niin kaikki lukijat pääsevät kurkkimaan mitä kukin on valinnut kokoelmastaan. Instagramissa tägää minut @never30again postaukseesi tai tarinaasi, niin jaan mielelläni haasteeseen osallistuvien julkaisuja. Käytössä on myös #7päivää7kangasnaamiota. Voit osallistua haasteen juuri sinulle sopivana ajankohtana!

"7 päivää, 7 kangasnaamiota" -haasteen naamiot

Ainoa sääntö haasteessa on, että uutta ei saa hankkia. Tavoite on kuluttaa vanhaa kokoelmaa pois, jotta ne eivät päädy roskikseen, kun ikä tulee vastaan. Jokaiselle päivälle löytyy teema, joka auttaa valitsemaan naamion. 

7 päivää, 7 kangasnaamiota

MAANANTAI: Jotain puhdistavaa

TIISTAI: Oma suosikkisi, joka on kokoelmassa

KESKIVIIKKO: Jotain hedelmäistä

TORSTAI: Jotain eläin teemalla

PERJANTAI: Jokin mikä sinulla on, mutta et tiedä mitä se on eli MYYSTEERIMASKI

LAUANTAI: Jotain ainesosalla, jota voi myös syödä

SUNNUNTAI: Jotain kallista, jota olet säästänyt jo pikään

Tämä haaste on sellainen, ettei sen takia ole tarkoitus pingottaa. Pidä hauskaa ja haasta itsesi käyttämään kangasnaamioita pois. Valitse tuotteet oman ihosi tarpeen mukaan. Viikon päätteeksi suurin osa voi nauttia syväkosteutetusta ihosta. 

Minun "7päivää, 7 kangasnaamiota" -haasteen naamiot

Heräsin viime joulukuussa oman kangasnaamiokokoelmani massiivisuuteen, kun aloin tutkimaan tuotteiden päivämääriä ja koetin muistella milloin olen ne hankkinut. Puoliin tuotteisiin ei ollut harmainta hajuakaan mistä ne ovat tulleet ja päivämäärät olivat vanhentuneita, joten siivosin noin 300 naamion kokoelmasta kaiken vanhan ja epämääräisen pois, jotta käyttö tulisi miellyttävämmäksi.

Tähän haasteeseen valitsin seuraavat naamiot:

MAANANTAI: Purederm, Deep Purifying Pink O2 Bubble Mask

TIISTAI: Hiddencos, Americano Mask

KESKIVIIKKO: Mizon, Joyful Time Essence Mask Pomegranate Vitality&Firming

TORSTAI: Missha, We Bare Bears x Missha ”Herb in Nude Mask”

PERJANTAI: Naruko, Mysteerimaski

LAUANTAI: Innisfree my Real Squeeze Mask proccoli

SUNNUNTAI: Saturdayskin, Cotton Claud

Aikamoisen koktailin sain kerättyä itselleni kasaan. Osa tuotteista on mielenkiintoisia ja osa ihan perus tuotteita mitä kokoelmassani on aina. Julkaisen sunnuntain päiväkirjan viikon naamioista ja ajatuksista haasteen varrelta.

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

2 Responses

    1. Hei Mimosa, sä oot ollut tehokas kangasnaamioiden kanssa. Itsellä tahtoo vähän kertyä 🙂 Jousun itsekin tämän haasteen toteuttamaan, mutta viime viikolla oli naama sen verta kipeänä, ettei ollut mahdollisuutta toteuttaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat