3 tuotetta roskakoriin, osa 1

Kukaan bloggari ei voi sanoa löytäneensä korsolaisen vaaleanpunaisen yksisarvisen joka purkista. Tai jos joku tässä onnistuu, niin hänellä on teräksinen iho ja kyky oksentaa ruusunterälehtiä ennen aamukahvia… anteeksi suorasanaisuuteni, mutta aina matkalle osuu tuotteita, jotka eivät vain sovi iholleni tai eivät muutoin miellytä. Itse olen huomannut, että bloggaajavuosien kertyessä iho on alkanut oireilemaan satojen tuotteiden kokeilemista vuosittain sekä mieltymykset ovat muuttuneet.

Tähän blogipostaukseen olen koostanut muutamia tuotteita, joiden paikka on tämän postauksen jälkeen roskakorissa omalta osaltani. Tässä kohtaa tarvitsen teitä, seuraajiani, koska jos jokin minun roskistuotteistani on sinun ylettömästi rakastamasi, niin kerro ihmeessä kommenteissa, koska kaikki tuotteet eivät sovi kaikille ihoille ja se mikä ei sovi mulle, voi olla sun yletön rakkauden kohde ja siksi sopiva jollekin toiselle.

Mielestäni meidän pitää normalisoida se fakta, että kaikki tuotteet eivät voi miellyttää kaikkia. Itselläni koostumus ja tuoksu ovat yksi suuri tekijä ja tällä kertaa nämä tuotteet kompastuvat mielestäni jommassa kummassa niistä.

Kevään kurat, Pulpe de Vie voidedeot

Tässä muutama tuote, jotka jättäisin kaupanhyllyyn. Ensimmäisenä joudun kölin alta vetämään Pulpe de Vien deo-sticit. Omat odotukseni olivat niiden osalta korkealla, koska en ole pitänyt luonnonkosmetiikan deodoranttien pakkauksista ja sormilla levitettävyydestä. Omalla tavallaan tämä oli kuin bensaa olisi heittänyt tuleen, koska vielä en ole löytänyt luonnonkosmen deoa, josta olisi 100% tykännyt ja useita olen kokeillut. Näin kävi näidenkin kanssa. Suurin ongelma itselleni on eri ”makujen” erilaiset koostumukset. Itse deodorantti toimii kohtuullisen hyvin, kunhan ei ala urheilemaan. Mutta tulee vastaan, kun tuotetta koittaa levittää. Osa levittyy kivasti osa murenee, jonka hyväksyminen tuottaa minulle haastetta. Jättäisin nämä sen vuoksi kauppaan.

Tuote itsessään toimii kohtuullisesti. Toki tässä vaiheessa on mainittava, että en ole luonnonkosmetiikan deodoranttien suurin ystävä. Olen Rexonan Aloe Vera henkeen ja vereen. Toki olen testannut voidemaisia bloggaajavuosieni aikana, mutta yleisin hylkäyksen syy on niissä koostumus tai levitystaktiikka. Uskoisin kuitenkin, että näihin totuttautuneempi ihminen saattaisi jopa pitää niistä käytössä, joten se että minä nakkaan ne roskikseen ei tarkoita että ne ei toimi jollekulle muulle jonka mieltymyksiin ne sopivat.

Kun tuoksu pettää tuotteen, Lululun Hokkaudo-naamiot

Joskus tulee vastaan tuotteita, joiden tuoksu on vaan niin luotaan poistyöntävä, että se jää käyttämättä. Näin minulle on käynyt Lululun Hokkaido- naamion kanssa. Sen ylettömän hyökkäävä laventelin tuoksu on niin saippuainen, että en kykene levittämään kyseistä naamiota naamalleni. Näin ollen se päätyy roskakoriin minun kohdallani.

Mainittakoon kuitenkin, että Lululunin muut naamiot ovat olleet mainioita. Voit lukea mietteitäni niistä täältä.

En kammoksu tuoksuvia tuotteita, mutta jotkin tuoksut ovat niin huonoja nenään, että ne tekevät jopa huonon olon. Itse naamiot ovat ihan ok käyttää ja ovat perus kosteuttavia iholla. Ne eivät kuitenkaan ole niin mahtavia, että kärsisin tuon hajun edes naamioiden5-10min vaikutusajan.

Markettikosmetiikan odotukset eivät ollet korkealla, L'oreal kasvovesi

Kun yksi Youtuben seuraajani pyysi, että testaisin L’orealin markettikosmetiikkaa, niin makustelin ajatusta pitkään, koska odotukseni eivät olleet kovinkaan korkealla niiden suhteen. Toisaalta jos niistä löytyy helmiä, niin saattaa saada tuotteen naurettavan halvalla laatuun nähden. Osittain ehkä osa ennakkoluuloista on myös juurikin myyntilapaikan tuottamaa, ainakin omalla kohdallani.

3 tuotteesta, jotka otin testiin L’orealilta oli yksi tuote joka lähtee suoraan jätelavalle: Age Perfect Refreshing Toner. 

Sen tuoksu on niin tömäkkä että kulkeutuu nanosekunneissa takaraivoon asti pään sisällä. Ihan kuin parfyymiä valelisi kasvoilleen. Vielä tarkemmin vanhan naisen 10 vuotta vanhentunutta kukkaistuoksua. En ymmärrä sitä, että tuote on suunnattu 60+ käyttäjille, ja se tuoksuu juurikin niin vanhalle kuin kohderyhmä. Raskaat tuoksut ovat ihonhoidossa itselleni ihan ehdottomia turn offeja.

Mitä ensi kokeilulla tätä valelin naamaani, laitan linkin Youtube videooni alle, niin se ei ole mikään hyvä kasvovesikään loppujen lopuksi. Ja kun inci-listaa kurkkaa, niin ei sekään vakuuta. Näin olen en anna tälle edes toista mahdollisuutta.

Nyt on teidän vuoro pelastaa tuote, josta pidätte. Kommentoi jos jokin näistä on sinulle sopiva.

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat